Rejer i persillade


I Frankrig lavede min far en aften frølår i persillade. Jeg spiser af princip ikke frølår. Jeg er ellers ikke sart, men frø og snegl er bare to ting, som jeg synes er for ulækre at hælde i munden. Uanset hvor meget hvidløg man skjuler det med. Desuden serverede min far frølår på min 12 års fødselsdag og bildte mig ind, at det var kylling, og det har jeg aldrig helt glemt. Men pyt nu med frølårene, det er persilladen, jeg vil frem til. Persillade er betegnelsen for persille og hvidløg sauteret i olie evt. sammen med flere urter. Og her er der ikke noget med at spare på hverken hvidløget eller persillen, den skal have fuld gas.

En dag efter vi var kommet hjem, lavede jeg derfor denne til frokost. Rejer i persillade bestående af 125 g rejer fra frost, et bundt hakket kruspersílle og tre store fed hvidløg finthakket med kniv. En tur på panden i olivenolie sammen med lidt peberfrugt et voilà! Lækker, lækker mad. Et bundt persille viste sig dog at svinde ind til det rene ingenting, men så ved jeg det til næste gang. For der bliver bestemt en næste gang.

PS: Også god til at tage en forkølelse i opløbet :)

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Rejer i persillade”

Skriv en kommentar

    • Tjah, man vælger jo selv hvad man spiser. Personligt ville jeg have svært ved at undvære æg, men man kan vel spise kød og grøntsager om morgenen i stedet :-/

      Svar