Hvad siger du til sådan en lille rejecocktail med et mexicansk twist? Ikke at der er noget i vejen med den traditionelle, som på sin helt egen old-school måde virkelig også kan noget, men her har vi alligevel peppet den lidt op.
Rejecocktail med mexi-twist
Føj til favoritter Føj til favoritter Print PinIngredienser
- 300 g rejer
- 50 g tomat
- 100 g agurk
- 0,5 rødløg
- 1 grøn chili evt. uden kerner og lameller
- 1 spsk chilisauce fx srirracha eller sambal oelek
- 2 spsk mayonnaise
- 1 spsk limesaft
- evt. en smule sødning
- ¼ tsk cayennepeber
- 1 håndfuld frisk koriander
- salt og friskkværnet peber
- 2 avokado
Sådan gør du
- Hak grøntsagerne fint.
- Bland mayonnaise med krydderier og krydderurter og smag til.
- Bland grøntsager og rejer i.
- Lad det gerne trække lidt inden servering.
- Halver avokadoerne, fjern stenen og fyld dem med rejeblandingen.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Dine egne noter
Energiberegning
PR. PERSONERRejecocktail med et twist
Som du sikkert har opsnappet, er jeg vild med all things Mexican. Jeg elsker bare de smage, det køkken kombinerer. Lime, chili, krydderierne.
Og selvom jeg godt kan lide en god gammeldags rejecocktail med thousand island-dressing så er det også sjovt at få lov at lege lidt.
Denne kan både spises som en frokost eller som en del af en mexicansk buffet, hvis nogen skulle finde på at lave den slags.
Den er supernem at lave og den er lidt spicy men uden at den sådan er rigtig stærk.
0 kommentarer til “Rejecocktail med mexi-twist”