Raw pebernødder


Egentlig er denne opskrift den samme som den til de RAW brunkagekugler. Brunkagekrydderierne er bare byttet ud med pebernøddekrydderier. Som jeg købte fra Dr. Oetker, for at være sikker på at ramme den rigtige smag. Men gode er de, og jeg kan servere dem for ungerne med god samvittighed.

raw pebernødder

Raw pebernødder

Føj til favoritter Udskriv Pin
30 stk
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Mandlerne males til mel i minihakker/foodprocessor. Dadlerne køres igennem samme maskine sammen med den smeltede kokosolie og agavesirupen.
  • Hele balladen samles med hænderne. Rulles til kugler og sættes på køl inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Vi kan da lige repetere opskriften her.

Stor nyhed: Fit efter 40

Stort, nyt livsstilskursus for kvinder ‘i anden halvdel af livet’.

Kurset starter mandag d. 8. oktober.

Læs alt om kurset her

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Raw pebernødder”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane
    Kan man smage agavesiruppen – har tilgode at prøve det nemlig ; ) For det er vel ikke for sødmens skyld tænker jeg, med så mange dadler!
    Jeg læste lige om krydderiblandingen at den indeholder natron eller var det bagepulver… får man ikke ondt i mavsen så?

    Svar