Egentlig er denne opskrift den samme som den til de RAW brunkagekugler. Brunkagekrydderierne er bare byttet ud med pebernøddekrydderier. Som jeg købte fra Dr. Oetker, for at være sikker på at ramme den rigtige smag. Men gode er de, og jeg kan servere dem for ungerne med god samvittighed.
Ingredienser
- 200 g mandler malet til fint mel
- 100 dadler bløde eller udblødte
- 3 spsk kokosolie
- 1 spsk agavesirup
- 1 pose pebernøddekrydderi
Sådan gør du
- Mandlerne males til mel i minihakker/foodprocessor. Dadlerne køres igennem samme maskine sammen med den smeltede kokosolie og agavesirupen.
- Hele balladen samles med hænderne. Rulles til kugler og sættes på køl inden servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Vi kan da lige repetere opskriften her.
Hej Jane
Kan man smage agavesiruppen – har tilgode at prøve det nemlig ; ) For det er vel ikke for sødmens skyld tænker jeg, med så mange dadler!
Jeg læste lige om krydderiblandingen at den indeholder natron eller var det bagepulver… får man ikke ondt i mavsen så?
Hvor skønt – denne opskrift har jeg drømt om længe. Tusind tak :-)