Raw lasagne og tirsdagsbobler


Godmorgen… I går spiste jeg denne pragtfulde raw lasagne sammen med et par dejlige damer.

Raw lasagne er bare så uhørt lækkert, og det er faktisk ret nemt at lave. Om end det kræver lidt længere tid end min almindelige madlavning – og en foodprocessor. Men herefter er det ret nemt. Jeg fulgte opskriften på den levende lasagne.

Her til morgen er jeg dog vågnet med lidt kvalme. Om det var den anderledes “lette” aftensmad, det faktum at klokken blev 1, før jeg kom i seng eller de tilhørende tirsdagsbobler vil jeg lade stå hen i det uvisse…

Med raw food på middagsbordet er det også en smal sag at komme over de anbefalede 600 g om dagen. Raw Food imponerer og fascinerer mig, det gør det bare. Tænk, at det kan lade sig gøre at lave så lækker og smagfuld mad af grøntsager, nødder, urter og olie. I am amazed. Hver gang. Jeg tror, jeg vil eksperimentere lidt med at lave raw food som tilbehør til kød, for jeg synes tit, jeg mangler idéer til gode grøntsager og ender alt for tit med bare at spise dem rå. Altså rå på den kedelige måde.

Vi fik også en to-die-for-dessert, som jeg vil dele med jer snarest. Desserten var i virkeligheden en testkage til det dinnerparty, jeg skal holde på lørdag, og de dejlige damer indvilligede i at være prøvesmagere. Tough job, men nogen skal jo gøre det. Og testkage er da bare i sagens natur et næsten ligeså glimrende koncept som tirsdagsbobler. Tror nok, jeg snart skal lave testchokolade. I den gode sags tjeneste, naturligvis!

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Raw lasagne og tirsdagsbobler”

Skriv en kommentar

 1. Det er den mest fantastiske lasagne. Bedre end den 42 RAW (Pilestræde) laver.
  Eneste problem var at jeg måtte levne. Den mætter simpelthen for god.
  Og kage, ja, den var ‘to die for’ :)

  Svar
  • Jeg har haft kvalme i dag og tog mig selv i at tænke, at raw food måske ikke er så godt. Hello loooney! Tirsdagsboblerne perhaps… mand, hvor har jeg været træt! ;-)

   Svar
 2. Må helt sikkert også prøve lasagnen. Er dog ikke sikker på, at jeg skal fortælle børnene, at de skal have lasagne, for er bange for, at det nok ikke helt lever op til deres forestilling om det;-).Og en god grund til at købe en foodprocessor;-).

  Svar
 3. Jeg er simpelthen nødt til at prøve denne Raw lasagne, jeg må finde en veninde der vil lægge smagsløg til – selvfølgelig på en tirsdag så der kan serveres tirsdagsbobler :-)

  Svar