Raw lasagne og pebernødder midt i juleræset


Årh, tak for alle jeres søde kommentarer til mit sølle, depressive indlæg i går. Allerede da jeg vågnede i morges, kunne jeg mærke, at vinden havde vendt. Det er så underligt at kunne mærke den slags fra morgenstunden. Så i dag har været en god dag. Sådan mellem gul og grøn ;-) Men jeg har været lidt træt. Det tærer på kræfterne at skulle hele følelsesregisteret igennem.

Min mand tager mine nedture meget alvorligt, og han fik straks arrangeret, at jeg var fritaget for børnehentning ugen ud. Det letter altså også lidt i en periode med meget arbejdspres. Og tiden op til årsskiftet er bare en presset tid. Særligt hvis man sidder i en kommerciel afdeling. Men nu begynder det at lysne, og det ser ud til, at jeg ender med at nå alle mine opgaver, og at det alligevel bliver jul. Vil dog overveje at købe juletræ snart og lægge plan for, hvad der skal serveres for 14 gæster d. 24.

I dag efter arbejde tog jeg med en kollega ud og fik handlet julegaver. Også en “byrde” der forlod mine skuldre der. Phew… Ånder lige lettet op.

Og så hentede vi mad fra Raw42, og det var skønt som altid. Jeg fik lasagnen (because I luuurve it) og pebernødder. Øj, de var gode. Så alt i alt bedre spirit herfra.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Raw lasagne og pebernødder midt i juleræset”

Skriv en kommentar

    • Hej Charlotte
      Lasagnen var lavet med squash som plader og så var der tomat i, en slags nøddebaseret “hummus”, tror jeg, og en lækker grøn pesto. Og en masse salat og solsikkekerner. Den smager fantastisk!

      Svar