Raw chokolade med gojibær og pistacienødder


Det gode ved at lave sin egen chokolade er, at man ved præcist, hvad den indeholder. Det dårlige er, at raw chokolade med gojibær og pistacienødder smager så godt, at den forsvinder alt for hurtigt!

Raw sukkerfri chokolade med gojibær og pistacienødder

Raw chokolade med gojibær og pistacienødder

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 stor plade
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt kakaomasse, kakaosmør og kokosolie i vandbad sammen med yaconsirup og Sweet Drops.
 • Fordel gojibær og pistacienødder i en form beklædt med bagepapir, fx en stor opbevaringsform eller en lille bradepande og hæld chokoladen herover. Rør lidt rundt, så det hele bliver godt fordelt.
 • Sæt den i køleskabet nogle timer (eller i fryseren for en lynversion).
 • Når pladen er stivnet, skærer du den i barer eller stykker med en skarp kniv. Pga. kokosolien vil den ikke være stenhård, men snarere sådan lækker konfektagtig i konsistensen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Ej, jeg har faktisk ikke altid haft helt held med at få en tilfredsstillende smag i mine hjemmelavede chokolader, men jeg synes, at det blev rigtig vellykket denne gang. Jeg plejer at bøvle lidt med sødningen, men kombinationen af yaconsirup og steviadråber virkede rigtig godt. Det var lige før, den blev en anelse for sød til min smag, så hav lige det i mente, hvis du prøver opskriften!

Voilà! Dejlig, hjemmelavet chokolade af gode ingredienser!

Raw sukkerfri chokolade med gojibær og pistacienødder

Synes du, det er alt for bøvlet at stå og bakse med kakaomasse og kakaosmør, kan du jo lave snydeversionen, hvor du smelter en omgang god chokolade. Se fx her: Chokolade med pekannødder og havsalt.

Og hvorfor skal vi pludselig have chokolade på en regnfuld onsdag? Ja, altså bortset fra at jeg altid kan finde en undskyldning for, at det er chokoladetid, er det, fordi jeg går på lang weekend senere i dag. Min far fylder 60 på torsdag, og det skal vi fejre lige HER. Jeg glæder mig til god mad og vin og til at komme væk og slappe af.

Der foregår nogle utroligt opslidende kampe her bag kulissen, og jeg er ikke en type person, der trives med den slags uro. Jeg er mere den fredelige type, der mener, at hvis vi nu allesammen gjorde os en smule umage, og undgik at anstrenge os for at gøre livet svært for andre, så ville verden være et nemmere sted at være til i. Men sådan er vi åbenbart så forskellige.

Au revoir, mes amis, et à bientôt!

PS: Følg med på Instagram (@janefaerber) for dejligt mad i det sydfranske!

linje.png

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Sulten efter mere: Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Raw chokolade med gojibær og pistacienødder”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Kære Jane
  Tak for dejlig chokoladeopskrift og rigtig god fornøjelse med din fars franske fødselsdag.
  Øv for de kampe, du skal kæmpe – det bliver jeg lidt ked af at høre, for det har du bestemt ikke fortjent.
  Bedste hilsner fra Kathe

  Svar
 2. Det sidste var sgu lidt svært at forstå – nu bliver jeg helt nervøs for dig. Håber ikke det er nogen vigtige personer du kæmper med! (den behøver du ikke svare på, bare vide at jeg altså tænker på dig)

  Svar
  • Åh ja, det er farlige sager! Jeg har eksperimenteret med at søde med sukrin tidligere, og det har bare klistret sig fast i bunden. Det er en fornøjelse at yaconsirup er kommet tilbage! :)

   Svar