Raw brownie med gojibær og fræk topping


Gojibær er jo et lille superbær eller superfood sprængfyldt med næringsstoffer. Her har vi puttet det i en brownie med gojibær, både indeni men også ved at lave en fræk orange topping med gojibær.

raw brownie med gojibær

Raw brownie med gojibær og fræk topping

Føj til favoritter Føj til favoritter Print Pin
12 stk
|
2 timer

Ingredienser

Topping

Sådan gør du

Raw brownie med gojibær

  • Udsten dadlerne og hak abrikoserne groft. Kør dem gennem stavblenderen eller food processoren sammen med smeltet kokosolie, kakaosmør og kakaopulver, vanilje og salt.
  • Tilsæt lidt vand, hvis du synes dejen er for tyk til at blive blendet ordentligt.
  • Hak paranødderne groft og bland dem i dejen sammen med gojibær og hampefrø.
  • Fordel massen i en form beklædt med film, så kagen er ca. 3 cm høj og sæt den på køl eller frys, indtil den sætter sig.

Topping

  • Blend alle ingredienserne sammen i minihakkeren, indtil du har en lidt klumpet, fedtet, orange masse, som du kan smøre på toppen. Jeg brugte kun topping på halvdelen af kagen, så jeg kunne godt havde nøjedes med halv portion. Resten af kagen skar jeg ud i små godbidder, som jeg har planer om at opbevare på frost så længe jeg kan. Wish me luck!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Energiberegning

PR. STK
Kcal 116
Kulhydrat 9g
Protein 2g
Fedt 7g

Der findes masser af opskrifter på lækre rå brownies. Denne er lavet med inspiration fra Caroline Fibæks bog “Nyd dig Sund”.

Den er flot, ikke? Den smagte uhørt dejligt!

I denne har jeg dog taget et par ingredienser ud, tilføjet et par andre og har derved måske lavet en lidt mere blodsukkervenlig version. Raw kager indeholder ofte mange dadler, og det kan godt få mit blodsukker til at fare til vejrs. Jeg har derfor forsøgt at lave damage control ved at bytte nogle af dadlerne med abrikoser og tilføje lidt ekstra protein. Men følsomme sjæle skal stadig være varsomme…

Men her kommer opskriften, som jeg lavede den.

Raw brownie med gojibær
raw brownie med gojibær
raw brownie med gojibær

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Raw brownie med gojibær og fræk topping”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Ærteprotein er min favorit. Den er billig, smager næsten ikke af noget og kan nemt gemmes i mad, hvis man har et ønske om at tilsætte ekstra protein (hvilket jo i grunden er sjældent).

      Svar
  1. Mums – denne kage er bare så lækker! Jeg har også kastet mig ud i den af flere omgange og kan varmt anbefale dem. Og hvad angår proteinpulver, så er jeg heller ikke hoppet med på den nye bølge. Jeg holder stadig fast i sojaprotein fra Natur Drogeriet og bruger hellere pengene på økologiske æg :-)

    Svar
  2. Mums, jeg er ikke engang særlig glad for chokoladekage/brownies, men de der ser SÅ lækre ud jo!!

    Altså, du skal have tak for en virkelig inspirerende blog!

    – Maj :D

    Svar
    • Jamen velbekomme, Maj! Og sig mig, hvordan kan man ikke være specielt glad for chokolade?! Det fænomen er mig helt ukendt ;-)

      Svar
      • Ha ha ha… jeg ved det, det hører jeg tit fra mine veninder! Jeg er meget mere til det salte end det søde, ikke at jeg ikke nyder en lækker kage eller lign., men kan sagtens undvære det :)

        – Maj :D

        Svar
  3. Ohhh … namme, nam! For hulan da, de ser imponerende appetitlige ud! :o)Proteinpulver har jeg dog ikke og har egenlig heller ikke tænkt mig og købe det, mon ikke lidt højfiber kokosmel kan tilføjes i stedet for?

    Svar