RAW After Eight kage


Denne raw After Eight kage er lavet af naturlige ingredienser og indeholder hverken mel eller tilsat sukker. Og så har den en fantastisk smag af mint.

Raw After Eight kage - lækker opskrift på kage med smag af After Eight

RAW After Eight kage

Føj til favoritter Udskriv Pin
12 personer
|
1 time

Ingredienser

BUND

FYLD

Sådan gør du

Bunden

 • Hvis du har en god foodprocessor, er det pivnemt. For så kører du bare alle de tørre ting derigennem, til nødderne er så fint malet, som du ønsker dem (du vælger selv, om du vil have en grov eller en fin bund).
 • Har du ikke en foodprocessor, kan du sagtens bruge en minihakker, men så skal du bare køre det igennem af flere omgange.

Fyld

 • Jeg var usikker på, om min foodprocessor kunne findele myntebladene, så jeg havde dem igennem minihakkeren først sammen med lidt cashews og lidt mandelfløde, men jeg tror faktisk, det var unødvendigt.
 • Så alle ingredienser, minus pebermynteolie igennem foodprocessoren, og så smager du langsomt til med pebermynteolien.
 • Jeg brugte væsentligt mere end opskriften foreslog, men jeg kan godt lige en god pebermyntesmag.

Noter

* agavesirup er ikke et sødemiddel, jeg anbefaler. Læs hvorfor her: Hvad er problemet med agavesirup?
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik
 

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

I går var vi til min søsters 30 års fødselsdag, og jeg var så heldig, at jeg havde fået lov til at bidrage med et par rå dessertkager.

Det skulle egentlig have været to chokoladekager, men jeg f*ckede lidt op med en del af chokoladefyldet og endte derfor med at bruge al resten i den ene kage, så det blev en høj chokoladekage.

Men så stod jeg jo der med en bund, som ikke havde noget fyld og måtte derfor lægge hovedet i blød. Jeg bladrede febrilsk igennem Caroline Fibæks pragtfulde bog Raw Cake (hvis du ikke allerede har den, så køb den. Den er guddommelig lækker).

Valget faldt på en After Eight kage, og den blev temmelig vellykket, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg manglede godt nok en del ingredienser – f.eks. var hverken lecithin granulat eller pebermynteolie en del af mit køkken, men det er det så nu.

Da mit udgangspunkt var et helt andet end After Eight kage, var min bund ikke den samme, som opskriften i bogen. Men nu får I opskriften, sådan som jeg lavede den.

Raw After Eight kage
Raw After Eight kage

Beklager fotokvaliteten på det sidste. Billedet er taget midt i festen, og nogen havde allerede fået et glas vin eller to for meget.

Mit hoved er lidt i den tunge ende i dag, må jeg indrømme, og min krop skreg på bacon, da jeg vågnede.

Bedre halvdel har lige gjort mig opmærksom på, at vi i taxaen hjem i går aftalte, at det er mig, der skal hente ungerne hos farmor og farfar, og den aftale kan jeg på ingen måde huske, men han plejer at have ret. Så jeg kan nu passende benytte lejligheden til at tage traveskoene (og solbrillerne) på og sætte retning mod indre by. Det kan være det lige er det, der skal til, for at jeg kommer til at føle mig som menneske igen.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “RAW After Eight kage”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Haps. Den opskrift skal da helt klart prøves af på lørdag. Er det nødvendigt med lecithin granulat, eller kan det godt undværes? Det er en pæn dyr ingrediens :(

  Svar
  • Jeg tror altså godt det kan undværes. Jeg er lidt i tvivl om hvad det egentlig gør men kopierede det bare fra en anden opskrift.

   Svar
 2. Åh, jeg er kagehungrende nu! Jeg er netop gået i gang med at udelukke sukker, korn (gluten, I suppose) og mælkeprodukter fra min kost. Mest af alt fordi jeg ikke har det supergodt i kroppen. Så vidt jeg har forstået var det af samme årsag, du blev LCHF-frue(?!) Så. Første dag, og så vidt så godt.
  MEN! Onde tunger fortæller mig, at der er forskel på kokosolier. Det burde man jo kunne sige sig selv, da der er forskel på stort set alle slags olier, men jeg er åbenbart ikke altid lige klog. Og jeg kan egentlig ikke så godt lide kokos (jeg ulykkelige væsen). Jeg har indtil videre bare brugt den fra Urtekram, men findes der alternativer som er mildere i smagen? Den er jo ikke vanvittig, og jeg overlever og alt det der, men. Kender du en kokosolie, der ville gøre mig mere tilfreds?

  Svar
  • Hej louise. Well done første dag! :) al begyndelse er jo svær. Og ja, der er forskel på kokosolie. Ligesom dig er jeg heller ikke vild med kokosoliens smag. Jeg bruger en uden smag. Både Cocosa og Cosmoveda har varianter uden smag.

   Og jow, det var i høj grad en skidt fornemmelse i kroppen, der fik mig til lchf. Det og så probemer med at blive mæt og ustabilt blodsukker..

   Svar
   • Tusind tak for dit svar. Jeg var lidt i tvivl om de omtalte kokosolier bare var sådan nogenlunde milde i smagen eller om de var…ja, smagfri. Og når du nu indrømmer at være min ikke-kokoselskende ven i ånden (eller hvad det end hedder) stoler jeg trygt på dig. :) Det går forresten godt med “kuren”. Jeg plejer også at ha’ problemer med at blive mæt, og kan sætte umådelige portioner mad til livs. Det har ændret sig siden jeg begyndte at skrue godt op for fedtet. Så tak for det. Og tak for en velskrevet og lækker blog!

    Svar