Ranch fad med kylling og bacon


Ranchfad med kylling har jeg kaldt denne opskrift, fordi den er inspireret af den populære amerikanske ranch-dressing. Det er brugen af de friske urter, der fik mig på de tanker. Men uanset hvad vi kalder den, er det superlækker og nem hverdagsmad.

Ranch fad med kylling og bacon

Ranch fad med kylling og bacon

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 minutter

Ingredienser

Ranch sovs

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Skær bacon i tern og steg den sprød på en pande. Læg den sprøde bacon i et fad.
  • Skær kyllingen i mundrette stykker og brun det af på panden. Læg det i fadet sammen med bacon.
  • Del broccolien i mindre buketter og læg også dem i fadet.
  • Hak krydderurterne.
  • Bland fløde sammen med vand, flødeost, dijonsennep, krydderier og krydderurter.
  • Hæld flødeblandingen/ranch sovsen over bacon, kylling og broccoli og drys til sidst med osten.
  • Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 15 minutter til osten er gylden på toppen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Ranchfad med kylling og bacon.

Du får virkelig nem og velsmagende aftensmad i denne opskrift. Retten er hurtig at lave og kan snildt nåes i en travl hverdag. Jeg har lavet den til 2 personer, men det er en helt oplagt ret at lave i dobbelt – eller trippelt – portion, så du har nem mad til flere dage. Fordelen ved det er også at saucen bliver lidt tykkere ved genopvarmning.

Jeg forsteger både kylling og bacon, mest fordi jeg godt kan lide at baconen er lidt sprød, men skal det gå virkelig hurtigt, kan du springe det over og bare putte det hele i fadet i ovnen. Så skal det bare have lidt længere i ovnen, men du tilbringer mindre tid i køkkenet.

Så prøv det lækre ranch fad med kylling og bacon og nyd at få lækker mad på bordet i en fart.

Hvad spiser man til ranchfadet?

Da du har hele molevitten (kød-grøntsager-fedt) i selve fadet, behøver du ikke mere tilbehør til. Meeeen… jeg kan nu alligevel godt lide at have et eller andet grønt på siden.

Til denne opskrift på ranchfad ville jeg nok lave en enkelt grøn salat med vinaigrette fx eller måske en let kålsalat med spidskål. Bare lige sådan en anelse grønt knas ville være lækkert til, synes jeg.

Ranch fad med kylling og bacon

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Ranch fad med kylling og bacon”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Vi har ofte lavet noget Pasta med broccoli, kylling og bacon i mornay sauce som er den første opskrift jeg prøvede fra dig. Men jeg kan simpelthen ikke finde frem til den efter nogle forsøg, nu jeg lige ville skimte den igennem engang. Kan du hjælpe mig med at finde frem til hvad den ret kan hedde?

    Svar
  2. Hej Jane.
    Vi er ikke så glade for bacon. Har prøvet kalkunbacon ,synes ikke det smager godt. Spiser ikke gris og ko.
    Har du en god ide i stedet for ?
    Evt nogle krydderier ?

    Svar
  3. 5 stjerner
    Er retten fryseegnet?
    Hele vores madplan i denne uge er ketovenlig. Så derfor ved jeg, at jeg ikke får spist den ene portion, der var til overs fra aftensmaden her til aften.
    Jeg har rimeligt meget OCD når det kommer til min mad, så min frokost er det samme hver dag🙈
    Men jeg vil gerne gemme portionen, til en dag hvor familien skal have ikke-keto😊

    Svar
    • Hej Stine
      Jeg ville godt turde fryse den. Jeg fryser faktisk næsten alting😅 Nogle gange kan det påvirke konsistensen en smule men herregud, det er stadig et fint måltid❤️👍🏼

      Svar