Rabat på LCHF – Brød & Kager!


Her får du et lille fredagstip! Har du set, at du kan få fingrene i min sidste bog LCHF – Brød & Kager med 30 % rabat hos Saxo.com? Bogen er en opsamling med de bedste brød- og kageopskrifter fra mine to første bøger og indeholder derudover 18 nye opskrifter. Du kan læse mere om bogen og dens indhold HER.

Og ellers vil jeg bare ønske rigtig god weekend!

LCHF - Brød & Kager

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rabat på LCHF – Brød & Kager!”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Jeg har købt din brød og kager bog – stillet den på mit lille spisebord (alenemor til to) i sidste uge kiggede min søn på 9år i den og spurgte om vi ikke skulle lave lagkagen – vi lavede den i weekenden og han var med hele processen igennem -kæmpe succes – de dejlige billeder :-) næste weekend projekt fastelavnsbollerne – og nu står din mæt og slank ved siden af – så mine børn får lyst til at være med hele vejen TAK fra en glad mor

  Svar
 2. Hei! Finnes denne boken som e-bok ? Helst PDF. Betaler gjerne samme pris som en fysisk bok. Jeg bor i Norge, og jeg ser at frakt til Norge blir mer en kostnaden for selve boken..

  Svar
 3. Superdejligt med rabat hos Saxo – NU er bogen bestilt. Vil blot gøre opmærksom på, at det via linket til Saxo ser ud som om, at man skal betale kr.29.95 i porto, men at der reelt ikke opkræves porto, når du først har lagt bogen i kurv. Glæder mig til at afprøve diverse opskrifter.

  Svar