Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Salater
      • Tilbehør
    • holder
      • Brød
      • Kager
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
torskerogn

Torskerogn

Næringsindhold pr. 100 g torskerogn, konserves

  • Energi 99 kcal
  • Protein 13,7 g
  • Kulhydrat 2,7 g
  • Fedt 3,7 g
Se opskrifter hvor Torskerogn bruges

Er torskerogn Keto / Low Carb?

Ja, du kan godt spise torskerogn når du spiser Keto eller Low Carb. Torskerogn indeholder kun 2,7 gram kulhydrat pr. 100 gram.

Hvad er torskerogn?

Torskerogn, er som navnet antyder, rogn fra torsk. Typisk køber man torskerogn på dåse. Rognen kan også gå under navnet “luksusrogn”, “frokost rogn” eller blot “rogn”, så er der tale om en blanding af typisk rødspætte-, sej- og torskerogn.

Den friske torskerogn kan købes ved din lokale fiskehandler. Denne torskerogn kaldes også for torskerognsbukser, da rognen som ligger inde i en hinde, ligner et par bukser.

Hvornår er der frisk torskerogn?

Den friske torskerogn er typisk i sæson fra januar til april.

Er torskerogn sundt?

Torskerogn er en god kilde til en lang række mineraler og vitaminer. Blandt andet calcium, magnesium, zink og jer samt B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin og E-vitamin.

Hvordan laver man torskerogn?

Frisk torskerogn skal koges. Det gøres ved at lægge det i en gryde med koldt vand sammen med fx laurbærblade, peberkorn, løg og friske krydderurter. Vandet bringes i kog og torskerognen koges i 20-25 minutter afhængigt af størrelse.

Derefter kan den kogte torskerogn spises som den er eller skæres i skiver og steges på panden.

Torskerognsbukser, frisk torskerogn kogt og stegt

Torskerogn

… Læs mere

torskerognssalat med karry og æble

Torskerognssalat med karry og æble

… Læs mere

Torskerognssalat med kapers og forårsløg

Torskerognssalat med forårsløg, citron og kapers

… Læs mere

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk