Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Salater
      • Tilbehør
    • holder
      • Brød
      • Kager
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
Svinekotelet, hvordan tilbereden den bedst? Her får du mine bedste tips og tricks til en mør og saftig kotelet

Svinekotelet

Næringsindhold pr. 100 g svinekotelet

  • Energi 175 kcal
  • Protein 20,7 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Fedt 10,3 g
Se opskrifter hvor Svinekotelet bruges

Hvor sidder en kotelet?

En kotelet kan være en udskærring af både gris og lam. Svinekoteletten er skåret af svinekammen, som er placeret langs rygraden på grisen og strækker sig fra nakken (nakkekammen) til lænden (mellemkammen). En kotelet af gris kan både være en svinekotelet, skåret af mellemkammen, eller en nakkekotelet, skåret af nakkekammen.

Kan man skære en flæskesteg ud til koteletter?

Du kan godt skære koteletter af en flæskesteg. Skær koteletter af ca. 2 cm tykkelse og skær evt. sværene af inden og lav hjemmelavede flæskesvær.

Hvad er nakkekoteletter lavet af?

Nakkekoteletter er skåret fra nakken på svinet. De er normalt lidt federe end andre typer koteletter, har derfor en større marmorering. Fedtet bidrager både til saftighed og smag.

Hvad er forskellen på koteletter og nakkekoteletter?

Koteletter, også kendt som svinekoteletter, skæres fra ryggen af svinet. De indeholder en del af rygsøjlen og er omgivet af fedt og kød. De fåes med (skaftekotelet) og uden ben og er ofte skåret i individuelle portioner.

Nakkekoteletter, som navnet antyder, er udskæringer, der kommer fra nakken eller skulderen af svinet. De skæres normalt fra kødet tættere på svinehalsen og kan indeholde en del af skulderbenet. Nakkekoteletter har tendens til at være mere fedtholdige og mere saftige.

Koteletter med flødesauce og broccolini

Koteletter med flødesauce

… Læs mere

Madpandekager med asiatisk fyld

Madpandekager med asiatisk fyld

… Læs mere

græsk kebab i airfryer

Græske kebabspyd i airfryer

… Læs mere

Moo shu pork

Moo shu pork

… Læs mere

Svinekoteletter med sennepssovs

Svinekoteletter med sennepssovs

… Læs mere

Koteletter i fad - opskrift på fadkoteletter med dejlig cremet sovs

Koteletter i fad

… Læs mere

Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne
Kotelet med mozzarella, soltørrede tomater og oliven -opskrift på lækker aftensmad med frilandsgris.

Mozzarella gratinerede koteletter med soltørrede tomater og oliven

… Læs mere

Urtefyldt kotelet med salat

Urtefyldt kotelet

… Læs mere

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk