Svinebryst
Næringsindhold pr. 100 g svinebryst, bryst med svær
- Energi 299 kcal
- Protein 17,2 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 25,6 g
Hvad er svinebryst, og hvordan tilberedes det bedst?
Svinebryst er en populær udskærring af grisen, der er kendt for sit saftige og møre kød. Brystet deles op i kogestykke, stegestykke og slag. Kogestykket er fx ribbensteg og bacon, stegestykket er fx revelsben og slaget bruges til fx rullesteg og rullepølse.
Svinebryst kan tilberedes på flere forskellige måder, herunder braiseret, stegt, kogt eller røget. Prøv fx grillet svinebryst, baconsteg, ribbenssteg, rullesteg eller revelsben.
Hvad skal kernetemperaturen være på svinebryst?
Kernetemperaturen på svinebryst skal være mellem 65-70 grader.
Kan svinebryst anvendes i forskellige retter?
Svinebryst kan anvendes i mange forskellige retter. Afhængig af udskærringen er svinebrystet velegnet til både traditionelle danske retter som stegt flæsk, ribbenssteg samt fx spareribs og porchetta.
Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?
Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.
Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Vis mig mulighederne