Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Salater
      • Tilbehør
    • holder
      • Brød
      • Kager
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • Proteinmanifestet
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
Hvordan tilbereder man roastbeef? Hvad kan man bruge det til? Hvad med tilbehør til roastbeef? Læs om roastbeef lige her

Roastbeef

Næringsindhold pr. 100 g roastbeef

  • Energi 120 kcal
  • Protein 21,7 g
  • Kulhydrat 0 g
  • Fedt 3,5 g
Se opskrifter hvor Roastbeef bruges

Hvilken udskæring bruges til roastbeef?

Roastbeef er en udskæring typisk fra inderlåret af oksen. Den kan dog også være skåret af det øverste af bagbenet, omkring hvor culotten udskæres.

Kan man skære bøffer af en roastbeef?

Du kan godt skære bøffer af en roastbeef og stege dem individuelt. Jeg vil dog anbefale at du steget roastbeefen hel og dernæst skære den i tynde skiver til servering. Det giver klart det bedste resultat, men tager naturligvis også lidt længere tid at tilberede.

Hvor lang tid skal en roastbeef have?

En roastbeef kan steges på flere måder. Min foretrukne er at give roastbeef 100 grader i ca. 40-60 minutter afhængigt af ovn. Jeg plejer at gå efter kernetemperaturen og tage stegen ud når den ønskede temperatur er opnået. Du kan følge min opskrift på roastbeef her. 

Du kan også vælge at stege den ved 150 grader og give den 30-45 minutter i stedet.

Hvilken kernetemperatur skal en roastbeef have?

En roastbeef skal have en kernetemperatur mellem 50-60 grader, afhængigt af hvor rød du ønsker den. Jeg går typisk efter en kernetemperatur på 50-52 grader, hvor roastbeefen er meget rosa. Mange andre opskrifter skriver omkring 55 grader.

Hvor meget roastbeef pr. person?

Du skal gå efter ca. 200 gram roastbeef pr. person. Det afhænger lidt af, hvor meget tilbehør du har ved siden af til at mætte. Men med 200 gram rammer du formentlig ikke helt ved siden af.

Lav perfekt roastbeef i din airfryer

Roastbeef i airfryer

… Læs mere

Mad til 2 dage, lav roastbeef med hokkaidofritter og tryl det om til en lækker bowl med oksekød dagen efter

Mad til 2 dage: Hokkaidofritter og roastbeef

… Læs mere

Chaffelsandwich

Chaffelsandwich

… Læs mere

Roastbeef carpaccio - lækker kold sommermad, der mætter

Roastbeef-‘carpaccio’ med rucola og parmesan

… Læs mere

Bedste roastbeef opskrift - sådan får du den absolut bedste og møreste roastbeef

Sådan laver du den bedste roastbeef

… Læs mere

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk