Revelsben / spareribs
Næringsindhold pr. 100 g revelsben, spareribs
- Energi 328 kcal
- Protein 14,7 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 30,3 g
Hvad er revelsben?
Revelsben er en populær udskæring af svinekød. Det er en delikat og saftig del af svinekødet, der typisk kommer fra ribbenene på grisen.
Revelsbenene er normalt skåret i individuelle stykker og kan tilberedes ved at blive stegt, grillet eller bagt.
Hvordan kan jeg tilberede revelsben?
Revelsben, også kaldt gode ben, kan tilberedes enten ved at blive grillet, stegt eller bagt. Prøv fx min opskrift på spareribs
Hvad kan jeg servere sammen med revelsben?
Klassisk tilbehør til revelsben er fx Coleslaw, Blomkål i estragoncreme eller Sommersalat med jordbær og feta.
Hvad er forskellen på spareribs og revelsben?
Revelsben og spareribs er samme udskæring. Det kaldes revelsben når benene sidder sammen og spareribs, når de er delt. Både revelsben og spareribs er også kendt som “gode ben”.