Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Salater
      • Tilbehør
    • holder
      • Brød
      • Kager
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
Rabarber råvareindeks

Rabarber

Næringsindhold pr. 100 g rabarber

  • Energi 26 kcal
  • Protein 0,9 g
  • Kulhydrat 1,9 g
  • Fedt 0,3 g
Se opskrifter hvor Rabarber bruges

Er rabarber Keto / Low Carb?

Du kan godt spise rabarber hvis du spiser Low Carb / Keto. Rabarber indeholder kun 1,9 gram kulhydrat pr. 100 gram.

Hvad er rabarber?

Rabarber er en grøntsag, der ofte bruges i kager og desserter på grund af sin syrlige smag og karakteristiske lyserøde farve.

Hvordan dyrkes rabarber?

Rabarber kan dyrkes i en kølig og fugtig klima og trives bedst i løs, frugtbar jord. Det er bedst at plante rabarber om foråret.

Hvornår er rabarber i sæson?

De danske rabarber er i sæson fra april til juni.

Hvordan tilberedes rabarber?

Rabarber kan tilberedes på mange forskellige måder, men det er mest almindeligt at koge eller bage dem med i en kage eller brugt i dessert. Du kan også skære dem i små stykker og tilsætte dem til salater eller smoothies for at tilføje en syrlig smag.

Er rabarber sundt?

Rabarber indeholder flere vitaminer og mineraler, herunder C-vitamin og kalium. De har også antioxidante egenskaber og kan have antiinflammatoriske egenskaber.

Kan man fryse rabarber?

Rabarber kan fryses, men det anbefales at skære dem i mindre stykker og koge dem lidt inden frysning for at bevare deres smag og konsistens.

Er rabarber giftigt?

Mens rabarberstilke er spiselige, er rabarberblade giftige og bør ikke spises på grund af deres indhold af oxalsyre, som kan være skadeligt i store mængder.

rabarbertærte med panna cotta

Panna cotta tærte med rabarber

… Læs mere

Stegte rabarber med ingefær, burrata og rosenpeberolie

Stegte rabarber med ingefær, burrata og rosenpeberolie

… Læs mere

Rabarbersuppe med ingefær og rødløg

Rabarberchutney med ingefær

… Læs mere

Kold rabarbersuppe med hjemmelavet og sukkerfri vaniljeis

Rabarbersuppe med vaniljeis

… Læs mere

Grillede rabarber med bacon - opskrift på rabarber på grill - smager fantastisk!

Grillede rabarber med bacon

… Læs mere

Rabarbercrumble med vaniljecreme - sund opskrift på glutenfri rabarbercrumble

Rabarbercrumble med vaniljecreme

… Læs mere

Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne
LCHF flødeis med mascarpone, rabarber og chokolade. Sukkerfri og virkelig lækre. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Flødeis med mascarpone, rabarber og hindbær

… Læs mere

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk