Oksebov
Næringsindhold pr. 100 g oksebov
- Energi 205 kcal
- Protein 19,2 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 14,2 g
Hvad er en oksebov?
Oksebov er et stykke oksekød, der ofte bruges i simreretter og langtidsstegning. Okseboven skæres fra den øverste del af forbenet på dyret.
Er okseklump og oksebov det samme?
Nej. Hvor oksebov skæres af forbenet, skæres okseklump af bagbenet. Begge stykker kød kan dog oftest erstatte hinanden, da de begge kræver langtidsstegning eller kogning for at blive mørt.
Hvor længe skal oksebov have?
Oksebov skal gerne have et par timer fx i en simreret eller som hel oksebov. Kødet smager helt fantastisk og bliver meget mørt når det får tid og kærlighed.
Hvad kan erstatte oksebov?
I det fleste simreretter kan oksebov erstattes af okseklump, tykkam eller evt. spidsbryst.
Langtidssimret ragu
Langtidssimret ragu er en virkelig dejlig simreret serveret med squashspaghetti og parmesan på toppen.
Rogan Josh karry
Rogan Josh karry er en skøn indisk simreret med den lidt ukendte krydderiblanding; Rogan Josh.
Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?
Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.
Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Vis mig mulighederne