Nakkefilet
Næringsindhold pr. 100 g nakkefilet
- Energi 182 kcal
- Protein 17,4 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 12,4 g
Er der forskel på nakkekam og nakkefilet?
Ja, der er forskel på nakkekam og nakkefilet. Nakkefileten skæres af nakkekammen, men nakkefilten er uden svær og en del af fedtet er også skåret fra.
Nakkefilet kan også laves til en rullesteg, forloren mørbrad eller skæres ud til nakkekoteletter.
Hvor mange grader skal en nakkefilet være?
En nakkefilet skal være mellem 65-68 grader. Ved 65 er nakkefileten medium stegt og ved 68 er den gennemstegt. Ved pulled pork skal den over 80 grader, gerne op til omkring de 90 grader.
Kan man skære nakkefilet?
Du kan godt skære en nakkefilet til nakkekoteletter. Skær evt. lidt af fedtet af, inden koteletterne steges eller bruges til fx koteletter i fad.
Pulled pork
Pulled pork giver dig helt mørt kød, der falder fra hinanden med absolut minimal arbejdstid. Grundopskrift og gode tips her.
Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?
Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.
Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Vis mig mulighederne