Kyllingebryst
Næringsindhold pr. 100 g kyllingebryst (uden skind)
- Energi 128 kcal
- Protein 19,3 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 5,6 g
Hvordan tilbereder man kyllingebryst?
Kyllingebryst kan tilberedes på mange forskellige måder: det kan både steges, grilles og koges. Du finder alle aftensmadsopskrifter med kylling lige her.
Hvordan kan jeg sikre, at kyllingebrystet ikke bliver tørt?
For at undgå tør kyllingebryst, kan du evt. marinere det i forvejen. Derudover er det vigtigt ikke at stege kyllingebryst forlænge men først brune det af for derefter at tilberede det ved lavere temperatur.
Hvordan ved jeg, hvornår kyllingebrystet er færdigt?
Kyllingebryst er færdigt, når kernetemperaturen er 75 grader. Brug et stegetermometer for at sikre korrekt tilberedning.
Kan jeg fryse kyllingebryst?
Ja, kyllingebryst kan fryses. Det anbefales at pakke det tæt i fryseposer eller beholdere for at undgå frostskader. Kyllingebryst kan holde sig i fryseren i op til 9 måneder.
Er kyllingebryst sundt?
Kyllingebryst er en god kilde til protein. Samtidig er kyllingebryst lavt i kalorier og fedt.
Hvordan opbevarer jeg kyllingebryst korrekt?
Uåbnet kyllingebryst kan opbevares i køleskabet i 1-2 dage. Efter tilberedning kan det holde sig i 3-4 dage i en tætsluttende beholder.
Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?
Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.
Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Vis mig mulighederne