Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Juleopskrifter
      • Gode gryderetter
      • Proteinrige opskrifter
    • holder
      • Tilbehør
      • Brød
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • Proteinmanifestet
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
græskarkerner

Græskarkerner

Næringsindhold pr. 100 g græskarkerner

  • Energi 568 kcal
  • Protein 30,8 g
  • Kulhydrat 3,3 g
  • Fedt 45,9 g
Se opskrifter hvor Græskarkerner bruges

Hvad er græskarkerner?

Græskarkerner er de flade, ovale frø fra græskar. De findes inde i græskaret og kan spises rå, ristede eller som ingrediens i madlavning og bagning.

Hvordan bruger man græskarkerner i madlavning?

Græskarkerner kan bruges både i det søde og det salte køkken fx som topping på salater, smoothies, supper og greenies, i bagværk, ristede som snack eller i pesto og dip.

Hvordan rister man græskarkerner?

Spred græskarkerner på en bageplade, drys med lidt olie og evt. salt eller krydderier. Rist dem i ovnen ved 160-180°C i ca. 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Kan man spise græskarkerner med skal?

Det afhænger af typen. De græskarkerner, man køber i poser, er normalt uden skal og klar til brug. Hvis du udhuler et almindeligt græskar, skal du først fjerne og evt. riste kernerne – men det er bedst at fjerne den hårde, træede skal, før du spiser dem.

Hvordan opbevarer man græskarkerner?

Græskarkerner bør opbevares tørt og køligt i en lufttæt beholder. Rå, usaltede kerner kan holde sig i op til flere måneder uden at miste næring eller smag.

Tatar salat

Tatarsalat med peberrodsdressing

… Læs mere

grøn rødkålssalat brombær og mormordressing

Grøn rødkålssalat med brombær

… Læs mere

vandmelonsalat med spidskål, feta og rødløg

Vandmelonsalat med spidskål og feta

… Læs mere

Græskarbrød - sødligt brød med krydret smag

Low Carb græskarbrød

… Læs mere

low carb knækbrød

Low Carb knækbrød

… Læs mere

Granola - Low Carb granola uden havregryn

Granola

… Læs mere

Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne
Grøntsagsbrød - brød bagt med grøntsager - få kulhydrater - god smag

Grøntsagsbrød

… Læs mere

Wannabe rugbrød - den bedste opskrift på et glutenfrit og low carb kernebrød, der smager nøjagtigt som et godt rugbrød

Wannabe rugbrød – det bedste kernebrød

… Læs mere

Sprød kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæblekerner

Kålsalat med fennikel, græskarkerner og granatæble

… Læs mere

Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Sandwich med æggesalat

… Læs mere

Super Salmon Bowl - lækker og nem opskrift med varmrøget laks

Super Salmon Bowl

… Læs mere

Sådan sammensætter jeg mine måltider - Madbanditten.dk

Sådan sammensætter jeg mine måltider

… Læs mere

Ældre indlæg
Side1 Side2 Side3 Næste →

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk