Cuvette
Næringsindhold pr. 100 g cuvette
- Energi 271 kcal
- Protein 17 g
- Kulhydrat 0 g
- Fedt 22,1 g
Hvad er forskellen på en cuvette og en culotte?
Cuvette og culotte kommer begge fra det øverste stykke af koens bagben. Cuvetten skæres dog fra et lavere sted på benet, end culotte som skæres fra tættere på “balden”.
Hvilken kernetemperatur skal en cuvette have?
En cuvette skal have en kernetemperatur på omkring 50-60 grader, så er den meget rosa.
Vil du gerne have den mere gennemstegt kan du tage den ud ved en kernetemperatur på mellem 60-65 grader. Over 65 grader vil kødet blive gennemstegt og tørt.
Hvor længe skal en cuvette steges?
En cuvette skal steges ca. 50-55 minutter ved 170 grader. Jeg langstidssteger dog som oftes min cuvette, den opskrift finder du lige her: Langtidsstegt cuvette – sådan steger du den perfekte cuvette