Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Salater
      • Tilbehør
    • holder
      • Brød
      • Kager
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
Anjosfileter, anjoser - opskrifter med anjos

Ansjosfileter

Næringsindhold pr. 100 g anjosfilet, anjoser

  • Energi 155 kcal
  • Protein 10 g’
  • Kulhydrat 4,5 g
  • Fedt 11 g
Se opskrifter hvor Ansjosfileter bruges

Hvad er ansjosfileter?

Ansjosfileter er skåret ud af syltede eller saltede ansjoser. Disse fileter kan være enten i olie eller saltlage og bruges ofte som ingrediens eller topping i forskellige retter som dressing eller salater.

Hvad er ansjoser lavet af?

Ansjoser på glas er friske ansjoser, som er blevet saltet eller syltet. De gennemgår en konserveringsproces, hvor de bliver lagt i salt eller en saltlage. Dette hjælper med at bevare fisken og forbedrer smagen.

Er benfri sild og ansjoser det samme?

Benfri sild er, som navnet antyder, en sild uden ben. Sild er en bred betegnelse for flere fisk i sildefamilien, herunder atlantisk sild (Clupea harengus). Benfri sild bruges typisk til sildesalat, marinerede sild eller som fyld i retter som rollmops.

Ansjoser er små fisk fra sildefamilien (Engraulidae) og er ikke det samme som benfri sild.

Er ansjoser og sardeller det samme?

Ansjoser er små fisk fra sildefamilien (Engraulidae), især arten Engraulis encrasicolus. Disse fisk er generelt mindre end sardeller og har en karakteristisk salt smag.

Sardeller er også små fisk, men de tilhører en anden familie kaldet Scombridae, og de mest almindelige fisk, der bruges til sardeller, er sardiner. Sardeller kan være både saltede og røgede. De bruges ofte som ingrediens i mange middelhavsretter som tapenade og salater.

Salsa verde - en grøn salsa med krydderurter

Salsa verde

… Læs mere

Vitello tonnato - kalvekød med kold tunsauce

Vitello tonnato

… Læs mere

Stegt kulmule med salsa verde - lækker opskrift på hvid fisk med grøn urtesovs

Kulmule med salsa verde

… Læs mere

Cæsarsalat med den bedste Cæsardressing - find opskriften her: Madbanditten.dk

Cæsar-dressing

… Læs mere

Parmesan-mayonnaise - lækreste opskrift! --> Madbanditten.dk

Parmesan-mayonnaise

… Læs mere

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk