Pyt-i-pande med rester fra hele ugen


Alternativ biksemad eller hele ugens rester væltet sammen til en pyt-i-pande. Det her er genbrugsmad, når det er bedst!

Forleden var mig og ungerne alene hjemme, og vi havde et bjerg af rester i køleskabet. Af kødrester var der lidt andelår, kylling, kalveculotte, flæskesteg og en rest hakket oksekød i karameliseret hvidkål.

Ingen af delene nok til at blive til et måltid, men samlet og i selskab med et hokkaidogræskar, et par gode skefulde kokosolie/ghee og lidt strimlet spidskål, havde vi en fest af et måltid. Det blev til pyt-i-pande med rester fra hele ugen.

Stop spild af mad og tryl dine rester om til denne dejlige pyt i pande - en slags alternativ biksemad -->madbanditten.dk

Pyt-i-pande med rester fra hele ugen

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

  • 1 kg hokkaidogræskar eller blomkål, broccoli, knoldselleri, persillerod, pastinak etc.
  • 250-300 g kødrest skåret i tern, fx. kylling eller oksebøffer
  • smør eller kokosolie til stegning
  • salt peber og tørret timian
  • 700 g spidskål fintstrimlet

Sådan gør du

  • Halver græskar og skrab kernerne ud. Skær små tern af resten.
  • Opvarm en god mængde kokosolie/ghee på panden og steg græskarternene herpå, til de har fået farve og er blevet møre i det.
  • Hæld alle kødrester ned oveni og steg, til de er godt gennemvarme.
  • Drys med salt, peber og tørret timian og server med strimlet spidskål og evt. med hjemmelavet ketchup og et par dråber hot sauce, hvis du, som jeg, er en sucker for spicy mad.

Noter

Lad et par skiver kryddersmør smelte ud over, hvis du har brug for at tilføje lidt ekstra fedt!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Stop spild af mad og tryl dine rester om til denne dejlige pyt i pande - en slags alternativ biksemad -->madbanditten.dk

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Pyt-i-pande med rester fra hele ugen”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Nej, jeg tror jeg plejer at sige, at jeg kan lave madplanen gratis men at den komplette med indkøbsliste er noget, man tager penge for, og den vej har jeg valgt ikke at gå lige her :)

      Svar
  1. Kære Jane.
    Jeg hungrer tit efter hokkaido (i min verden smager butternut ikke lige så godt) og er derfor interesseret i, hvor i alverden du stadigvæk kan anskaffe dig dem? Måske de kommer i dine grøntsagsbestillinger eller hvordan?

    Vh. Signe

    Svar
  2. Undgå madspild – køb en labrador ;-) Nå, spøg til side… jeg lavede en lignende ret i mandags; flæskesteg, pastinak, knoldselleri og løg. Serveret med et spejleæg på toppen :-D

    Svar