Pyt-i-pande med rester fra hele ugen


Alternativ biksemad eller hele ugens rester væltet sammen til en pyt-i-pande. Det her er genbrugsmad, når det er bedst!

Forleden var mig og ungerne alene hjemme, og vi havde et bjerg af rester i køleskabet. Af kødrester var der lidt andelår, kylling, kalveculotte, flæskesteg og en rest hakket oksekød i karameliseret hvidkål.

Ingen af delene nok til at blive til et måltid, men samlet og i selskab med et hokkaidogræskar, et par gode skefulde kokosolie/ghee og lidt strimlet spidskål, havde vi en fest af et måltid. Det blev til pyt-i-pande med rester fra hele ugen.

Stop spild af mad og tryl dine rester om til denne dejlige pyt i pande - en slags alternativ biksemad -->madbanditten.dk

Pyt-i-pande med rester fra hele ugen

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
20 minutter

Ingredienser

  • 1 kg hokkaidogræskar eller blomkål, broccoli, knoldselleri, persillerod, pastinak etc.
  • 250-300 g kødrest skåret i tern, fx. kylling eller oksebøffer
  • smør eller kokosolie til stegning
  • salt peber og tørret timian
  • 700 g spidskål fintstrimlet

Sådan gør du

  • Halver græskar og skrab kernerne ud. Skær små tern af resten.
  • Opvarm en god mængde kokosolie/ghee på panden og steg græskarternene herpå, til de har fået farve og er blevet møre i det.
  • Hæld alle kødrester ned oveni og steg, til de er godt gennemvarme.
  • Drys med salt, peber og tørret timian og server med strimlet spidskål og evt. med hjemmelavet ketchup og et par dråber hot sauce, hvis du, som jeg, er en sucker for spicy mad.

Noter

Lad et par skiver kryddersmør smelte ud over, hvis du har brug for at tilføje lidt ekstra fedt!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Stop spild af mad og tryl dine rester om til denne dejlige pyt i pande - en slags alternativ biksemad -->madbanditten.dk

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • færdige madplaner, jeg laver
  • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
  • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
  • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Pyt-i-pande med rester fra hele ugen”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Nej, jeg tror jeg plejer at sige, at jeg kan lave madplanen gratis men at den komplette med indkøbsliste er noget, man tager penge for, og den vej har jeg valgt ikke at gå lige her :)

      Svar
  1. Kære Jane.
    Jeg hungrer tit efter hokkaido (i min verden smager butternut ikke lige så godt) og er derfor interesseret i, hvor i alverden du stadigvæk kan anskaffe dig dem? Måske de kommer i dine grøntsagsbestillinger eller hvordan?

    Vh. Signe

    Svar
  2. Undgå madspild – køb en labrador ;-) Nå, spøg til side… jeg lavede en lignende ret i mandags; flæskesteg, pastinak, knoldselleri og løg. Serveret med et spejleæg på toppen :-D

    Svar