Pulled chicken i crock pot


Pulled chicken lavet af dødkedelige og tørre kyllingebryster, øj, øj, øj, det er godt. Farvel kedelige kyllingebryster og velkommen til saftigt kød fyldt med smag. Det er altså en vinder!

Pulled chicken - Madbanditten.dk

Pulled chicken i crock pot

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
4 timer

Ingredienser

PULLED CHICKEN

SIMRESOVS

Sådan gør du

  • Rør marinaden sammen i en skål.
  • Læg de rå kyllingebryster i crock potten og hæld simresovsen over. Vend det godt rundt. Sæt crock potten på LOW og lad den passe sig selv i 4 timer.
  • Når de fire timer er gået, fisker du kyllingefileterne op og lægger dem i et fad. Riv dem med en gaffel. Det går nemt, for de er så møre, at de falder fra hinanden.
  • Vend nu den revede kylling med en passende mængde simresovs (alt efter hvor “våd”, du vil have den).

Noter

Server med fx blomkålsris, tomatsalsa og fed cremefraiche.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pulled chicken – mør kylling i crockpot

Jeg lavede opskriften her i crock pot, men den kan også laves i Römertopf/stegeso i ovnen.

Kyllingebryster er ikke i specielt høj kurs herhjemme – kun når Søren griller dem. Men som pulled chicken får de en lille renaissance – perfekt til mexi-dage, til salater eller til dage hvor du bare kører et hurtigt blomkål til blomkålsris.

Pulled chicken - Madbanditten.dk

Invitation til dig🫵🏼

Prøv MadbandittenPLUS gratis i 7 dage!

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

Fit efter 40 åbner snart for tilmelding

Næste start er mandag d. 3. marts.

Skriv dig på venteliste og få besked som den første, når vi åbner for tilmelding.

Skriv dig op her: Fit efter 40

FIT EFTER 40

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “Pulled chicken i crock pot”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stars
    Det er en fantastisk god opskrift. Vi er vilde med denne ret, og spiser den ret ofte. Og skønt med rester til de følgende dage.
    Nu er jeg igen igang med at tilberede retten, for vi skal have et lille gæstebud i morgen – dog kun fire personer. Men vores gæster skal altså have glæden ved at spise pulled chicken sammen med os. Det har de helt garanteret aldrig smagt før!
    Jeg bruger altid en hel kylling, og koger den i en halv times tid først. Derefter køler den af, inden jeg smører den ind i simresovsen, lægger den i stegesoen for derefter at sætte den i ovnen til sidst i nogle timer ved lav varme. Jeg piller efterfølgende kødet af og lægger det i en glasbøtte med låg på køl til i morgen.
    Da bliver det ganske nemt: for 3-5 minutter under grillen, så er det serveringsklar!
    I LOVE IT! ❤️
    PS: Kyllingeskrogget bliver selvfølgelig brugt til Bone broth.

    Svar
    • Jeg har den originale Crockpot. Altså den, hvor mærket hedder ‘Crockpot’. Jeg har den mest simple model men i den store størrelse. Er super glad for den.

      Svar
  2. Hej Jane
    Jeg vil gerne prøve at lave denne ret, men jeg har hverken crockpot eller stegeso. Hvad kan jeg gøre istedet for?
    Hilsen Thea

    Svar
      • Eller i stegepose, det gør jeg oftest alligevel, og så lægger jeg stegeposen ned i min Le Creuset gryde med låg… men tænker, det kan være en hvilken som helst anden gryde der tåler varme, eller blot et ovnfast fad… Husk dog stadig, at kødet skal i en lukket stegepose, som bevarer fugtigheden/væsken som kødet afgiver ?

        Svar
  3. hvis man nu hverken har en crockpot eller stegeso… kan det så gå bare at lægge staniol over eller evt. pakke kyllingen ind i staniol???

    Svar
  4. Ser rigtig lækkert ud, den vil jeg også prøve!!! ;)
    Lige et enkelt spørgsmål.. Synes det er lidt vanskeligt at udskrive dine opskrifter.. Er der en “genvej” til det..synes nemlig det er rart nok at gemme dem samt få billede med
    Knus Jane

    Svar
  5. Åh jeg elsker også min crockpot :-) dejligt at se nogle danske opskrifter med den, og så lchf også, det er luksus! Jeg laver også osso buco i min, den er skøn – også til simreretter! @Stine: det er lidt som en elektrisk stegeso.

    Tak for skøn læsning.

    Svar
  6. Jeg er lidt mageligt anlagt og har haft stort held med at lave pulled chicken i en almindelig gryde på ca. 1 time ved at bruge inderfilet. Hurra for mageligheden :-)

    Svar
  7. Elsker dine opskrifter og har to bøger med opskrifterne. Er vild med dem og ih det hele smager så skønt og det er så nemt at lave. Men hvor i alverden køber du Yaconsirup henne ??? Har spurgt i rigtig mange helsekostbutikker. Hver gang har personalet gloet og sagt nej. Skal jeg virkelig købe den på nettet ???

    Svar
  8. Wau!!! det skal laves allerede i morgen!!! normalt når jeg bruger vores stegeso så sætter jeg temperaturen på 250 grader i 1,5 timer… hvad ville du forslå til denne opskrift?!?
    KH Louise, trofast følger af din blog og bøger :)

    Svar