Problemer med at kommentere på Blogspotblogs


Nu har jeg i over en uge haft problemer med at kommentere på blogspotblogs. Well, de fleste af dem. For der er enkelte, som fx Henriettes, som jeg godt kan kommentere på. Hos alle de andre forsvinder min kommentar lige ud i det blå, når jeg trykker send eller vis eksempel. Og jeg har prøvet at logge ind med samtlige af de forskellige muligheder for log-in, der er, og det gør ingen forskel.

Så kære kostblogger, det er derfor, jeg ikke har fået sagt pænt tak for den fine omtale af mit svenske eventyr. Og Trillian, det er derfor, jeg ikke har fået sagt grattis med din nye flotte blog og rost dig for dine lækre opskrifter og dine smukke madbilleder. Jeg havde endda skrevet en lang kommentar på svensk! Og Ditte, som havde lavet lækre dadler med mandelsmør. Æj, jeg ville fortælle dig om, hvordan jeg lavede marcipan sidste jul, men det må du have til gode :) Og Anne, jeg hepper på dig hele vejen gennem oktober. Og der er garanteret mange flere…

Andre end mig, der oplever det problem?

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Problemer med at kommentere på Blogspotblogs”

Skriv en kommentar

  1. Ja, jeg har faktisk også tit haft problemer med at jeg må sende kommentaren flere gange. Men nu er det anderledes. Jeg trykker send og kommentaren er væk! Æv….

    Svar