Prisstigninger pr. 1/5


Jeg justerer aldrig i mine priser. Det er selvfølgelig dumt ud fra et forretningsperspektiv, men jeg kan godt lide at prissætte mine produkter rigtigt fra start og så bare rulle med dem. Så sådan har jeg gjort i årevis.

I det sidste års tid er prisen på alting steget. Det er næppe nogen hemmelighed. Det gælder også alle de ting, jeg bruger til at drive min forretning. Jeg besluttede tidligt, at jeg ikke ville lade det påvirke mine priser. Jeg havde håbet, at jeg kunne komme udenom prisstigninger i min lille butik, men det kan jeg desværre ikke længere. Så pr. 1/5-2023 laver jeg en lille prisjustering på enkelte produkter.

Det indebærer disse ændringer:

*Keto kurset stiger dog først efter næste kursusstart 8/5.

Hvad med PLUS-medlemskabet?

MadbandittenPLUS stiger IKKE i pris. Hvis der på noget tidspunkt kommer prisstigning på medlemskabet, kommer det ikke til at vedrøre eksisterende medlemmer. Og jeg elsker, at det koster 1 krone om dagen, så det bliver det ved med.

Fordi medlemskabet ikke stiger i pris, behøver jeg heller ikke varsle prisstigninger, og jeg ved også godt, at jeg ikke behøver hverken forklare eller forsvare, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Men jeg kan godt lide fuld gennemsigtighed.

Så har du gået og haft kig på et produkt, men ikke købt det endnu, er det måske en fin anledning til at gøre det, inden prisen stiger.

Hvad med bøgerne?

Jeg sælger jo ikke selv mine bøger. Det lader jeg boghandlerne om. Jeg ved, at mit forlag for et lille års tid siden lavede en mindre prisjustering på nogle af mine bøger (husker faktisk ikke hvilke…) men i sidste ende er det boghandlerne selv, der bestemmer, hvad de vil sælge bøgerne til. Det er udenfor mine hænder.

Så bare en lille servicemeddelse herfra. Og således opløftet🥹

Se alle mine produkter her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Prisstigninger pr. 1/5”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane, er glad for at plus medlemskabet ikke stiger, har planlagt at købe 1 års medlemskab 1.5. Bruger dine opskrifter rigtig meget og har længe taget tilløb til at gøre det, men nu skal det være. Kh Pia

    Svar