Postkort fra Zanzibar


Jambo og hakuna matata! Swahili for hej og no worries. Og selvom jeg hver gang begynder at nynne den der sang fra Løvernes Konge, så er det altså sådan, man adresserer hinanden på de her kanter. Vi er nemlig stukket af hjemmefra og befinder os i paradislignende omgivelser nede omkring ækvator.

Alternativ til Thailand

I årevis er vi rejst til Thailand med den mission at finde smukke, endeløse, mennesketomme strande, fred og ro og god mad og ingen danskere. Men det findes ikke i Thailand længere. Ikke alle delene på én gang. Men nu har vi fundet det i Afrika. 9 små basic hytter i alt placeret på en strand, hvor man bliver overrasket, hvis man møder et hvidt menneske på sin gåtur på stranden, og hvor der serveres lækker, hjemmelavet (og sund) mad tre gange om dagen. Mere behøver jeg ikke for at være glad.

Men jeg skal ikke kede dig med med mine rejsebeskrivelser. I stedet vil jeg i dag plage dig med smukke billeder herfra og bede dig bære over med mig. Når julen er overstået, kommer der igen mad og sundhedsinspiration her på bloggen. Promise!

Indtil da, rigtig glædelig jul fra mig til dig. Husk at nyde det, hvordan du end vælger at fejre højtiden.

PS: Har du skrevet en kommentar eller et spørgsmål og ikke fået svar, er dette altså årsagen. Jeg skal med glæde svare alle efter min ferie, og skulle der glippe en enkelt, stiller du bare dit spørgsmål på ny! Tak for jeres forståelse!

Læs også:

Zanzibar – svar på alle jeres spørgsmål

Zanzibar – snorkeling og sightseeing

Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.
Zanzibar - et paradis med øde, mennesketomme strande med tyrkisblåt hav.

Vildt smukt, ikke?

Næste postkort bliver fra Stonetown. Hovedbyen på Zanzibar. Et virkelig spændende sted men også en kæmpe kontrast til turisttilværelsen, vi lever her.

Se selv her: Postkort fra Stonetown

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “Postkort fra Zanzibar”

Skriv en kommentar

 1. Hej
  Er interesseret i at høre hvilket sted og hotel i boede i på Zanzibar? Ser lækkert ud ?
  Vh
  Charlotte

  Svar
 2. Måske- hvis jeg er heldig- og alt falder i hak får jeg en bonus i år eller om et år.. nu ved jeg hvad den skal bruges til.. Istedet for so ein ding must ich auch haben, vil jeg dælen dulmen også derhen .. føj hvor lækker :) Glædelig jul og godt nytår!

  Svar
 3. Wauw!
  Der ser dejligt ud.
  Madinspiration er godt, men det er rejseinspiration bestemt også.
  Jeg tilslutter mig koret og spørger, hvor på Zanzibar befinder vi os, vil du dele det?

  <3

  Kh Hanne

  Svar
 4. Jeg vil også virkelig gerne vide hvor og med hvem? Det ser helt fantastisk ud! ? Virkelig sådan noget jeg gerne vil opleve!!

  Svar
 5. Ej, så håber jeg for jer at I løber ind i nogle af de små søde mini-hjorte som lever på Zanzibar (kan ikke lige huske hvad de hedder). Så søde <3 God ferie til jer.

  Svar
 6. Skønt ser derud. Var der selv for mange år siden og overvejer en tur med datteren i februar…. Nogle som kan anbefale et sted at bo? God jul

  Svar
 7. Fantastiske zanzibar – Stonetown er i den grad kontrast til turisthotellet men en stor oplevelse – snyd ikke jer selv for en tur på det lokale fiske/kød og grøntmarkede – det er en meget speciel oplevelse og så har jeg ikke sagt for meget …? God ferie ?

  Svar
 8. Vildt inspirerende, Jane, DET VIL JEG OGSÅ! ;-) jeg er nysgerrig på, hvem I rejser med, og hvordan prisklassen for sådan en tur ligger? Nyd ferien max. Kærlig hilsen

  Svar
 9. Jeg får helt hjemve! Jeg har boet i Paje i 4 måneder. Der ligger en dansk højskole på Zanzibar og det er et helt fantastisk sted, hvor man lærer selvindsigt, kulturforståelse, miljøforståelse, laver velgørenhedsarbejde og dyrker en masse sport. Jeg har blandt andet været med til at lave det Seaweed Center, der ligger i Paje, hvor man nu kan købe sæbe og andre produkter af damerne, der gror tangen ude i havet. Før i tiden solgte de tangen videre til mellemmænd, som tog overpriser, men nu kan de selv forarbejde tangen og sælge produkterne videre. Besøg endelig stedet, hvis i kommer til Paje.

  Svar