Rejse til Redang, Malaysia


Tænk, jeg havde næsten helt havde glemt, at jeg havde en blog! Er det ikke underligt, at noget, der fylder så meget i ens liv derhjemme fuldstændig forsvinder ud i periferien, fordi man kommer helt ned i gear på en ø langt væk hjemmefra?

Den her ferie er sund for mig, det kan jeg godt indrømme, og jeg kan ærligt talt ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så godt.

Når I ser billederne nedenfor, er jeg sikker på, at I forstår hvordan det kunne ske.

Redang – Et paradis

Redang er en perle af af at paradis, og det er et spørgsmål om tid, før et eller andet britisk livsstilsmagasin udråber strandene som blandt verdens bedste og så forsvinder alt det, vi lige har besøgt.

Vi havde nemlig valgt Robinson Crusoe-stilen og boede på en lille paradisstrand, som man kun kunne komme til med båd.

På stranden var det 10 hytter, hvoraf ca. halvdelen var besat, og så var der et lille hovedhus, hvor man fik serveret tre måltider god, malaysisk hjemmelavet mad om dagen (hello rice!), og hvor man kunne hænge ud.

Det første, der mødte os på stranden, da vi kom ind med båden, var en leguan på størrelse med en schæferhund, som vi kunne skimte i buskadset og en edderkop på størrelse med en hånd, som havde spundet et net mellem den først hytte og et nærvedliggende træ.

Jeg er ikke wild life-typen, men det hørte ligesom med her på Redang.

Det var en formildende omstændighed, at det tyrkisblå, krystalklare vand var beboet af stribede tropefisk, og at der lige ude foran var et rev, man kunne svømme ud til, hvor der boede havskildpadder. At ting som varmt vand, elektricitet og wifi så hørte til sjældenhederne tog vi gerne med.

Kuala Lumpur

Nu er vi installeret i Kuala Lumpur i en temmelig luksuriøs lejlighed på 36. etage med udsigt til Twin Towers. Men alt det skal jeg fortælle jer om en anden dag. Håber, I har det godt derhjemme, og at I passer godt på hinanden.

Advarsel: Hvis du er typen, der hader at se på billeder af smukke strande og glade, afslappede mennesker i badetøj, så er det nu, du lukker siden ned. Så er du advaret!

Beach, Wisana, Redang
Snorkeling, Wisana, Redang
Beach, Wisana, Redang
Hut, Wisana, Redang
Family selfie, Redang
Wisana, Redang
Wisana, Redang
Wisana, Redang
Wisana, Redang
Wisana, Redang
Uvejr, Redang
Mig og Vega, Redang
Wisana, Redang
Wisana, Redang

Stedet, vi boede, hed Wisana, og jeg kan varmt anbefale det, hvis man søger eneboerlivet og vil helt ned i gear. For det kommer man nemlig helt automatisk. For os var Wisana lige det, vi ledte efter, og jeg ville tage tilbage dertil anyday. Søger man derimod mere luksuriøse forhold og mere liv og flere mennesker, skal man vælge en anden side af øen. Der ligger nemlig Long Beach med større resorts side om side.

Det var postkortet herfra, og nu er det tilbage til ferien for mit vedkommende. Hvis du undrer dig over at have skrevet en kommentar her på bloggen og intet hørt, så er det altså fordi bloggen holder sommerferielukket. Hvis du vil have lidt flere updates, kan du følge med på Instagram (@janefaerber)

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Rejse til Redang, Malaysia”

Skriv en kommentar

 1. Helt vildt, fuldstændig fantastiske billeder. Lige præcis sådan en eneboerstrand jeg ønsker at bo på med familien til efteråret. Skynder mig at gemme navn og sted. Ser frem til at se noget fra Kuala Lumpur.

  Kh Maria

  Svar
 2. FEDT, altså. Er SÅ inspirende at se på.
  Har I mon taget en flyver til Kuala Lumpur og så videre derfra?

  ENJOY :)

  Svar
 3. Det lyder så fantastisk vidunderligt – og ser virkelig skønt ud!
  Rigtig god ferie til jer fire :)

  Og jeg bliver da helt vildt inspireret til at kigge lidt nærmere på den der bounty ø på Malaysia i forbindelse med vores spirende rejseplaner

  Svar
 4. I er da altså også bare gode (og risikovillige) til at finde de rigtige steder. Jeg synes, mine børnebørn har vådt hår på alle billederne:). Giv dem et knus fra Bebbe.

  Svar
 5. Hold nu op, det ser dejligt ud. Bare det var mig. Jeg lægger mærke til at det ikke er strand og vand tæt besat som fluepapir. Det er da lige et sted at lade batterierne op igen. Tillykke med den opdagelse :)
  Fortsat god tur – glæder mig til ferieinspirerede madopskrifter:)

  Svar