Sentier Martel – Ferie i Provence 2013


Jo tak, her går det godt! Tempoet er sat helt ned – det sker helt automatisk, når temperaturen kommer over 30. Vi (jeg) tilbringer det meste tid i skyggen, imens ungerne bader i poolen. Der er den smukkeste udsigt over bjergene og god mad og vin flyder i en lind strøm. Dejlig, afslappende ferie.

Sentier Martel – smukkeste vandretur

Okay, borset lige fra den dag, hvor Søren og jeg vandrede 15,5 km på den berømte vandresti, Sentier Martel, gennem Verdonkløften, som kaldes Frankrigs Grand Canyon.

Det er en benhård men megasmuk vandretur.

Vi gik den samme tur, sidst vi var hernede, så vi vidste godt, hvad vi gik ind til.

Dengang havde vi dog ikke sørget for, at vi kunne komme tilbage til vores bil, så vi endte med at måtte gå tilbage også, og det er en nitte, kan jeg afsløre, når man halvrallende kommer i mål.

Nåmmen, en tur mere, siger du? Let’s go.

Denne gang havde vi parkeret vores bil og ladet en bus transportere os ud til den anden ende, og så vandrede vi tilbage mod bilen.

Vi startede derfor først ud i kløften kl. 10.30, og temperaturen var allerede høj.

Og det var hårdere, end jeg huskede, og vi havde fået alt for lidt vand med, hvilket virkelig var usmart. De første to timer går man konstant op og ned af en bjergskråning i virkelig ujævnt terræn, og benene kommer på en seriøs prøve.

Heldigvis kunne vi huske, at ruten fladede ud henimod slutningen, og så gik det lidt nemmere.

Ruten sluttede af med, at vi skulle igennem to bjergtunneller, hvoraf den ene er næsten 700 m lang.

Lommelygte er derfor et must, men hvad vi ikke havde kalkuleret med var, at tunnellen var delvist oversvømmet, og vi gik i vand til anklerne. Skoene blev lidt medtagede, men det var egentlig ret svalende for fødderne.

Men fantastisk tur. Simpelthen fantastisk.

I alt tog det os ca. 4 timer at komme igennem kløften, og selvom det er to dage siden, gør mine lægge stadig sindsygt ondt, og jeg vralter som en and. Charmante, som man siger hernede.

Ellers hygger vi os bare i min fars dejlige hus.

På mandag tager vi et smut op til Paris, og det bliver også dejligt. Især fordi de lover lidt lavere temperaturer deroppe. Og så vender vi tilbage hertil og tager en uge mere, inden vi vender snuden hjemad.

Til sidst får I lidt ferieglimt hernede fra. Fortsat god sommer!

Provence
Provence
Forret
Lunch LCHF
Gorges du verdon
Gorges du verdon
Gorges du verdon
Gorges du verdon
Rosévin
Draguignan
Moules à la crème
salat
Marked Draguignan
Marked Draguignan

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Sentier Martel – Ferie i Provence 2013”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane
  Først: utrolige dejlige billeder – og fortsat god ferie :-)
  Og så: Tusind tak for du skrev din bog!!! Det var helt tilfældigt jeg så den, men det var kærlighed ved første blik. Din historie ku være min, med alt for mange forskellige diæter og elevatorvægt. Efter 2 uger på LCHF er jeg totalt hoocked og sikker på at dette er min livsstil i fremtiden. Jeg er glad, nyder de måltider min mand elsker at lave (iøvrigt stor tak fra ham for at piskefløde og smør er tilbage i køleskabet) og så har jeg tabt 2 kg på 2 uger….. Selv fiskeolien har jeg lært at holde af .. Så ville bare sige tak :-)
  Sommerhilsner fra Maria
  PS har fundet nogle fine LCHFopskriftsApps på svensk… Hvis du kender til nogle Apps du kan anbefale må du gerne skrive det

  Svar
 2. Shit du ligner din far hva :D

  Og slap af, hvad sker der for det hus der?? Det er jo helt tosset!! Ja, jeg ville altså også flytte til Frankrig, hvis det var den slags, jeg skulle bo i :D

  Fortsat god tur til jer, og jeg håber, alt er vel i Paris.

  Svar