Postkort fra Mallorca


Kan I holde varmen? Her går det lige! Jeg er langt væk fra december og kulde og julegodter og dyrker i øjeblikket naturlig lysterapi. Det ligner måske nok ferie, men det er faktisk arbejde. Virkelig hyggeligt arbejde, må jeg sige!

Jeg er nemlig på LCHF-retreat hvor jeg de sidste fire dage har holdt en række mini LCHF-foredrag.

Et om baggrunden for fedtforskrækkelsen, et med en grundig indføring i LCHF og de til- og fravalg, man laver, et om vægttab og livsstil og et om at gøre sine nye vaner varige. Alt sammen imens vi spiser den lækreste mad. Jamen, jeg klager ikke! Jeg er dog snart hjemme igen – om stormen vil – og så kommer der liv på bloggen igen. Hej så længe!

PS: Nyd lige billederne her! Mand, hvor er her skønt!

Frokost LCHF
Mallorca
foto (9)
Mallorca
Mallorca
Mallorca
Mallorca
Mallorca

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Postkort fra Mallorca”

 1. Selvom det er arbejde, ser det nu ikke værst ud. Og sådan en gang naturlig D-vitamin boost kan man leve på længe !!

  Håber I kommer vel hjem inden stormen “Bodil” ;)

  Svar
 2. Hej!
  Tak for en rigtig god blog – med en positiv ånd og de lækreste opskrifter og inspiration!
  Der ser dejligt ud på Mallorca :-) Har du mon et link til stedet? Tænker det ku’ være et dejligt sted at holde sommerferie :-)
  Nyd resten af turen – og kom godt hjem!

  Svar