Postkort fra Kuala Lumpur


Varme hilsner fra Kuala Lumpur! Mand, et kulturchok at komme fra næsten-øde-ø-oplevelse til pulserende storby! Men sikke en fed by! Kuala Lumpur blander det nye med det gamle, det moderne med det historiske og samler det hele i en pulserende oplevelse fyldt med fremmedartede smage og dufte, både fra gadekøkkenerne og fra den hæslige trafik, som i peak hours gør det svært at trække vejret frit. Byen er smuk og vild og spændende om dagen men endnu smukkere, når solen går ned og folk myldrer ud på gaden, fordi temperaturen er blevet menneskevenlig, og alle byens lys tændes. At stå og stirre op på Petronas Towers i al sin pragt er en helt utrolig oplevelse.

Vi bor i en topmoderne lejlighed på 36. etage med den vildeste udsigt til netop Petronas Towers. Hver aften når ungerne er kommet i seng, sidder jeg og stirrer på den udsigt. Bygningerne i Kuala Lumpur er høje. Virkelig høje. Og Petronas Towers rækker så bare metervis længere op.

På madsiden er Kuala Lumpur også en oplevelse. Du kan spise fra alle verdens køkkener og til alle priser. Vi spiser mest fra gadekøkkenerne (mad på pind!), og så har vi også lavet en smule mad selv hjemme i lejligheden. Når man er fem uger på farten, er det helt rart at lave mad selv.

Jeg er ikke verdensmester i at kapere høje temperaturer (eller lave for den sags skyld), så jeg lider lidt i varmen her i storbyen. Men når varmen bliver for overvældende, hænger vi ud i de mange kæmpe (afkølede) malls eller derhjemme, enten i lejligheden eller i poolen. Ungerne tager storby-setuppet i stiv arm, men mon ikke, de glæder sig til badeferie i Thailand, som er næste stop.

Håber, alt er vel derhjemme! Vi har små tre uger på farten endnu og har ikke spor travlt med at få dem overstået!

PS: Jeg ser til min store fornøjelse, at Madbandittens Facebookside har rundet 30.000 likes, imens jeg ferierer langt væk hjemmefra. Hvor er det fedt, tak for det! Det skal vi fejre, når jeg kommer hjem! Husk også at følge med på Instagram (@janefaerber) for flere mad- og rejseupdates! Og nyd så ellers billederne herunder fra Kuala Lumpur.

Kuala LumpurStreet food, Kuala LumpurStreet food, Kuala LumpurStreet food, Kuala Lumpur Batu Caves, Kuala Lumpur Batu Caves, Kuala Lumpur Street food, Kuala Lumpur Street food, Kuala Lumpur Street food, Kuala LumpurStreet food, Kuala Lumpur Kuala Lumpur Kuala Lumpur, kolonikvarteret Petronastowers - twin towers Kuala Lumpur Lanson Apartments, Bukit Ceylon. Kuala Lumpur

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Postkort fra Kuala Lumpur”

Skriv en kommentar

  1. hej jane!
    tak for dine skønne skønne ferie billeder, forsat rigtig od ferie. håber du får slappet godt af :)
    hilsen trine

    Svar