Postkort fra Koh Yao


Hej fra Koh Yao! Her holder jeg påskeferie i år, og det er rimelig nice, som mine børn ville sige. Eller, det er faktisk mere end nice. Det er simpelthen så dejligt både at holde fri og være væk hjemmefra. Her er absolut intet at lave, og jeg føler mig totalt forkælet med varme temperaturer, smukt, tyrkisblåt vand, lækker mad, slentreture langs stranden, smukke solnedgange, vilde aber, fred og ro og tid sammen med min somewhat forsømte familie. Af samme grund beklager jeg også til alle jer, der har skrevet til mig her, der og allevegne uden at få svar. Jeg har haft brug for at tømme hovedet og har med vilje ikke læst en eneste henvendelse endnu. Men jeg skal nok nå dertil, når jeg er hjemme igen, men lige nu har jeg andre prioriteter.

I dag er det min fødselsdag. 38 år bliver jeg, hvis man tæller den slags. Jeg er ret godt tilfreds med at fejre den her. Jeg blev vækket med fødselsdagssang og hjemmelavede gaver og to dejlige fødselsdagsoverraskelser. Det bliver en dejlig dag! I morgen rejser vi fra Koh Yao, og så har vi en enkelt destination mere, inden vi vender snuden mod Danmark igen.

Men nu vil jeg tilbage til ferien. Imens jeg ferierer herude, kan I få lov at få en lille smagsprøve her nedenunder. Beklager på forhånd beach-spam! Hav det godt, til vi ses igen!

Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Snorkeling Thailand Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao Koh Yao

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Postkort fra Koh Yao”

Skriv en kommentar

 1. Er lige faldet over dette indlæg. Ser så lækkert ud.
  Lige hjemkommet fra Khao lak – vi kunne ha krydset hinanden derude – kigger vi straks mod næste års tur. Her har vi netop kigget lidt på dette område. Kan du måske lokkes til at dele lidt info om stedet i boede?

  Svar
  • Åh ja, stedet hed Santhiya Resort og det var super fint. Men der var MANGE danskere. Hvis jeg skulle tilbage dertil, ville jeg bo på nabostedet. Det var mere tilbagelænet men de havde god mad og var smaddersøde.

   Svar
 2. KÆMPE stort tillykke med fødselsdagen, håber du får en rigtig dejlig dag med dine kære :)
  Tak fordi du deler de skønne skønne billeder med os :)

  Svar