Postkort fra Khao Lak


Så er der postkort fra Khao Lak! Det er en lillesmule nostalgisk at være tilbage i Khao Lak. Det var nemlig her, vi var første gang, vi var i Thailand. Det er 5-6 år siden, og Silas og Vega var lige fyldt 4. Vi havde rejst med dem en del forinden, men aldrig så langt, og vi var lidt nervøse for, hvordan det ville spænde an. Men vi forelskede os fuldstændig i Thailand og i den ro, vi fandt herude.

I år fik vi fred og ro og dejlige dage på Koh Yao Yai, som er en ø, der ligger mellem Phuket og Krabi. Der var vitterligt ingenting at lave, men det var ok. Vi kom netop for ikke at lave noget. Efter 9 dage derude var det dog tid til luftforandring, og vi valgte at besøge Khao Lak igen. Det er altid lidt risky business at tage tilbage til et sted, man har haft en god ferie før, men Søren fandt et virkelig dejligt sted i modsatte ende af Khao Lak, end hvor vi var sidst, og vi har sådan nydt det.

Khao Lak byder på brede, næsten endeløse, mennesketomme strande. Havet er voldsomt og bølgerne høje, så det er ikke specielt børnevenligt. Bortset fra at mine børn jo nu synes, at det er en fest at lade sig vælte omkuld i bølgerne. Om eftermiddagen, hvor havet trækker sig lidt tilbage, er det lidt mere roligt.

Vi har spist og læst og gået ture og badet. Og så har vi gentaget det. Været på marked og lidt rundt i området. Helt ned i gear. Hvor har det været pragtfuldt. Håber, I har haft det godt herhjemme. Værsåartig at nyde billederne fra en helt forrygende ferie. I morgen starter hverdagen igen. Det er faktisk også ok.

Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Friske forårsruller - madbanditten.dk Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand Khao Lak - Thailand

Vi boede på Chongfah Resort, og det kan varmt anbefales. Top-service, hjertevarme og virkelig god mad.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Postkort fra Khao Lak”

Skriv en kommentar

  • Hej Pia
   Det tror jeg desværre ikke rigtigt jeg kan. Et ‘godt hotel’ er jo ekstremt subjektivt. For os er et godt hotel et, der ligger lidt afsides og stille og et, der ikke er overrendt af danskere (det sidste er desværre svært at finde). Desuden er det ved at være 6 år siden, vi sidst var i Khao Lak, så mange ting kan have ændret sig, især med corona osv.

   I stedet vil jeg hellere anbefale dig at prøve at indsnævre det område/den strand I gerne vil være i nærheden af og så undersøge hotellerne på den strækning. Vi har fået meget ud af at læse omtaler på tripadvisor fx.

   Se evt. også min guide til at planlægge rejse til Thailand Den indeholder en masse gode tip til at lande der, hvor man får flest mulige af sine ønsker opfyldt.

   Svar
 1. Det ser virkelig lækkert ud!
  Jeg googlede lige, hvad det kostede, og det er heller ikke så dyrt igen, at bo der. Men flybilletter kan jeg umiddelbart ikke finde billigt – hvem fløj I med?
  Hilsen Sofie

  Svar
  • Vi fløj med Singapore Airlines denne gang. Vi holder øje med flybilletpriserne i månedsvis og når der kommer en kampagne med en god pris, slår vi til :)

   Svar
 2. Dejlige billeder. Dejlig familie. Hils dine søde børn fra mig og spis noget lækkert mad for mig og tag noget sol for mig også.

  KunstnerKram fra Hanne

  Svar