Pork Belly


Pork belly (svineslag) marineret i lækker koreansk-inspireret marinade og tilberedt i ovn giver simpelthen det lækreste kød. Fedtet og lækker BBQ-oplevelse. Husk godt med servietter ;-)

Pork belly med forårsløg og blomkålsris

Marinaden her giver virkelig stor smag til retten og kødet bliver supermørt og lækker.

Desværre er det lidt svært at opdrive svineslaget, især hvis man gerne vil have det økologisk, og lykkes det dig ikke, kan du bruge revelsben i stedet og skære benene af dem. Det fungerer lige så godt. De skal dog være godt tykke, da de svinder en del i tilberedningen.

Pork Belly - opskrift på marineret og langtidstilberedt svineslag

Pork Belly

Føj til favoritter Udskriv Pin
Koreansk-inspireret marinade og BBQ-stemning – mundvandsfremkaldende godt!
4
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 170 grader varmluft.
  • Skær svineslaget i tern.
  • Bland alle ingredienserne sammen og kom det i en frysepose, kom kødet derned og bland det godt sammen. Lad kødet marinere i ca. 1 time.
  • Fordel kødet i et ovnfast fad og kom det i ovnen i ca. 45 minutter, til kødet er mørt, rør gerne rundt undervejs.
  • Drys med sesamfrø og forårsløg inden servering og server fx med blomkålsris eller letkogt broccoli.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Pork Belly - opskrift på marineret og langtidstilberedt svineslag

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Pork Belly”

    • Den mørke er lidt tykkere i konsistensen og lidt kraftigere i smagen. Men du kan fint bruge den almindelige :)

      Svar