De mest populære opskrifter


Her får du de mest populære opskrifter på Madbanditten. Jeg har taget udgangspunkt i aftensmadsopskrifter og nederst finder du også de mest populære opskrifter på tilbehør.

Opgørelsen er lavet ved at kigge på de opskrifter som er mest besøgt på siden. Hvis du er nysgerrig på hvad der er MadbandittenPLUS-brugernes mest populære Low Carb opskrifter, kan du se dem alle her. De er fundet ved at kigge på hvilke opskrifter der er gemt som favorit flest gange. Altså en rigtig god indikator for hvad der er super populært – og bliver lavet igen og igen.

Vikingegryden, lammekølle og karameliseret ligger år efter år på top ti over de mest populære opskrifter her på Madbanditten. Det er der ikke noget at sige til, det er også storfavoritter herhjemme.

Derudover finder du klassikere som kyllingepizza og blomkålspizza og ikke mindst gode gryderetter såsom jægergryde, Tikka Masala og mørbradbøffer i flødesovs. Mums!

Populære aftensmadsopskrifter

 1. Vikingegryde
 2. Lammekølle med hvidløg og rosmarin
 3. Klassisk ratatouille
 4. Karameliseret hvidkål med spicy oksekød
 5. Æbleflæsk
 6. Fast og næsten sprød blomkålspizza – sådan gør du!
 7. Mørbradbøffer i flødesovs med bacon og bløde løg
 8. Tikka Masala med kylling
 9. Jægergryde
 10. Kyllingepizza

Som en lille bonus får du også lige oversigten over de mest populære opskrifter på tilbehør. Jeg udlader dem ofte fra disse opsamlings-lister, men de fortjener også lige at blive fremhævet, da mange af dem er Low Carb klassikere, som jeg også ofte selv laver. Måske er der lige den opskrift du står og mangler?

Populære opskrifter på tilbehør

 1. Hjemmelavet mayonnaise på 1 minut! (idiotsikker opskrift)
 2. Bønnefritter
 3. Hjemmelavet Garam Masala krydderi
 4. Tzatziki – min bedste opskrift på en ægte græsk tzatziki
 5. Cæsar-dressing
 6. Pico de gallo
 7. Svampesauce
 8. Chiaknækbrød
 9. Fiberboller
 10. Hjemmelavet oliventapenade

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “De mest populære opskrifter”

Skriv en kommentar