De 10 mest populære Low Carb opskrifter


Er du klar? Her kommer nemlig Madbandittens 10 mest populære Low Carb opskrifter for hele 2021. Det vil altså sige de opskrifter, som I har besøgt og brugt mest gennem hele året.

Hvad er de mest populære Low Carb opskrifter? Hvad er klassikerne? Hvad spiser Madbandittens læsere. Jeg har kigget i statistikkerne og i dag får du svaret.

Det er en god blanding af både hverdagsopskrifter, gæstemad, Low Carb bagværk og tilbehør. Det eneste, der mangler er faktisk en dessert.

Top 10 low carb opskrifter:

 1. Vikingegryde
 2. Chiaknækbrød
 3. Karameliseret hvidkål med spicy oksekød
 4. Fiberboller
 5. Bønnefritter
 6. Kammuslinger i hvidløgssmør
 7. Hjemmelavet mayonnaise på 1 minut! (idiotsikker opskrift)
 8. Fast og næsten sprød blomkålspizza – sådan gør du!
 9. Lammekølle med hvidløg og rosmarin
 10. Blomkålsbearnaise

Gamle kendinge og nye opskrifter

Både Vikingegryde, Chiaknækbrød og Karameliseret hvidkål med spicy oksekød topper listen for de mest populære Low Carb opskrifter hvert år, siden de kom på Madbanditten. Den er stensikker. Og det er slet ikke uforståeligt. Herhjemme er alle tre opskrifter også virkelig flittigt brugt og blevet tre af de opskrifter, som bare sidder på rygraden og laves igen og igen.

Nye på hitlisten er både Kammuslingerne, Lammekøllen og Blomkålsbearnaisen. Opskriften på lammekølle er faktisk helt fra 2016 men har altså åbenbart fået en revival. Den er altså også virkelig god og jo super relevant her om lidt, når vi går ombord i påskeopskrifterne.

Og den helt store højdespringer er bønnefritterne, som er helt fra 2013. Den er hoppet hele 4 pladser højre op på listen siden 2020. Jeg mistænker, at det skyldes, at jeg sidste år ansatte selve bønnefritternes ejerkvinde, Anne, her i Madbanditten. Stadig mit års bedste beslutning.

Fire ekstra bonus-opskrifter

Tre populære Low Carb opskrifter er derfor også røget ud af listen, nemlig Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing, Bedste chokoladekage uden mel og Kyllingepizza – men de fortjener altså også lige at blive nævnt.

Med på listen egentlig som nr. 4 kommer Lækker brunch – inspiration og opskrifter. Men da det jo ikke helt er en opskrift men mere lækker inspiration til det store brunch-bord, valgte jeg at bringe den som en slags bonus-opskrift. For den er flittigt brugt og med god grund.

Nå…. ikke mere analyse og statistik herfra.

Low Carb madplaner

I MadbandittenPLUS har jeg lavet flere madplaner med udgangspunkt i alle de mest populære low carb opskrifter. Lige nu får du de første 7 dages medlemskab gratis. Samtidig får du adgang til den første keto venlige madplan, med aftensmad til hele ugen inkl. indkøbsliste. Forsætter du medlemskabet får du hver måned tre nye madplaner. Få adgang til det hele og læs mere om alle fordelene lige her.

Find links til de populære Low Carb opskrifter her:

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “De 10 mest populære Low Carb opskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er nok med til at chokolade kagen – både har været med og nu røget ud – har søgt på (og lavet den kage flere gange end det burde tælles ;) – men nu kan jeg den i hovedet, så det forklare måske det mindre søge-tal 😂🤣
  Den er til dato en af dine bedste og nemmeste kage opskrifter ❤️

  Svar
 2. Ej et dejligt opslag, det må du meget gerne lave mere af:-) Selvom jeg kender de fleste af opskrifterne, så bliver jeg vildt inspireret her, af at se hvad der er de andres favoritter:-) Jeg endte med sidst, at skifte ideen om kanelkagen ud med en ny runde kickstart, fordi det pludselig gik op for mig, at det ville passe perfekt med min kalender, her inden påske, så nu kommer jeg til at slutte kickstart af med den, men egentlig så ved jeg jo bare, at den bliver et hit:-) Den eneste anke jeg tidligere har haft mod LCHF bagværk har været konsistensen, men den er helt perfekt i f.eks. din drømmekage og appelsinkagen, så det er jeg sikker på at den også er her;-) Rigtig god weekend til dig, dejlige Jane:-) Her kommer den til at stå på hygge med din nye bog;-)

  Svar
  • Fedt at du kunne lide det. Det er også virkelig sjovt at gå opdagelse i statistikkerne på den måde.
   Rigtig god weekend til dig også – og god læselyst❤️

   Svar