Pølsehorn


Pølsehorn uden kulhydrater – lyder det for godt til at være sandt? Nuvel, det er det også for helt uden er de ikke, men de indeholder kun 3 g kulhydrat pr. stk og det er jo bare super-lidt. Derudover er de utroligt vellykkede.

Jo tak, jeg har tidligere både lavet pølsehorn med blomkålsdej og også med en anden lidt sødlig kokosfiberdej til mine bøger, og de er bestemt også udmærkede. Denne opskrift på pølsehorn er bare endnu mere kulhydratfattige. Og bedre.

Pølsehorn uden kulhydrater

Jeg har taget udgangspunkt i dejen fra fathead eller cream cheese pizzabunden men modificeret den lidt hertil.

Selvfølgelig får man ikke den der hævede brødfølelse, som man får fra en gærdej men jeg synes, det fungerer rigtigt fornuftigt. Faktisk sagde Søren, da han smagte dem: Dem her er da lavet med rigtig mel, ikke?

Og nej, det er de altså ikke. Det er sært, men det fungerer!

Så mangler du en lille snack i madpakken eller noget proteinrigt til før/efter træning, er disse velegnede også.

Jeg har også lavet pizzasnegle med samme dej. Det blev supervellykket.

Se også: Pizzasnegle Opskrift

Pølsehorn Keto opskrift

Pølsehorn

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
16 stk
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt mozzarella og flødeost i en gryde, til du har en klistret masse.
  • Tag gryden af varmen og rør Pofiber, æg og salt i.
  • Ælt til du har en homogen masse.
  • Rul dejen tyndt ud i mellem to stykker bagepapir
  • Skær dejen i lige store trekanter eller rektangler.
  • Halver pølserne og rul dem ind i dejen.
  • Opvarm ovnen til 200 g varmluft og bag dem i ca. 15 minutter, til de er gyldne.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pølsehorn i madpakken eller til den lille sult

Denne opskrift på pølsehorn er god i madpakken eller til den lille sult. Den er proteinrig og mættende og giver ingen pludselig udsving i blodsukkeret.

Den kan også bruges i børnenes madpakke og er en god 10’er snack. Det ved jeg ikke, om det hedder over hele landet, men det er det, mine børn kalder den pause, som mange børn spiser i i 10-frikvarteret.

Om ikke man skulle se sin morgenmad efter i sømmene, hvis man har brug for at spise allerede kl. 10, er en anden snak, som vi må tage en anden dag.

Men har man brug for at spise midt på formiddagen, er denne opskrift på pølsehorn altså et godt forslag.

Pølsehorn uden kulhydrater - Keto venlig opskrift
Foto: Columbus Leth til De bedste fra Madbanditten

Brug for en hjælpende hånd med vægttab?

Prøv min fleksible Keto kostplan. Den er nem og realistisk, selv i en travl hverdag.

Se kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

73 kommentarer til “Pølsehorn”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej

    Vil lige høre på selve opskriften står der 3 g kulhydrater pr stk men på selve energiberegningen står der 1 g kulhydrater hvad er det rigtige??? På forhånd tak.

    Maria.

    Svar
    • Begge dele kan være rigtigt. Det er bare udregnet i to forskellige databaser. Hvis du skal læne dig op af én, vil jeg anbefale den ‘officielle’ inde i selve opskriften. Den er nyest og lavet med data fra DTUs fødevaredatabase.

      Svar
  2. 5 stars
    Bruger dejen til så meget forskelligt, virkelig god.

    Lige et tip. Hvis man har en kagerulle af plastik, gør den lidt våd, så kan du rulle dejen flad uden den hænger i, og der er ikke behov for at bruge to stykker bagepapir. Gør det altid ved pizzabunde og wraps.

    Svar
    • Jeg ved ikke rigtigt. Ikke i de mængder her men måske kan du godt lave opskriften uden Pofiber men måske med 1 spsk loppefrøskaller. Det er dog ikke noget, jeg har prøvet…

      Svar
      • Jeg har lavet dem med fiberhusk, og jeg synes de er helt hæderlige. Muligvis ikke lige så kønne, idet de ikke bliver nær så brødagtige, men de er lave på kulhydrat, og samtidig mættende. Jeg brugte ca. 1dl fiberhusk

        Svar
        • Fedt at høre. Jeg synes 1 dl fiberhusk lyder af absurd meget😅🙈 – men dejligt at de blev spiselige, trods alt.

          Svar
    • Ja de er superfint egnede til frysning.

      De er energiberegnede i min nye bog (ligesom alle andre opskrifter). Jeg kan ikke huske den præcise angivelse her men de er jo lidt tunge i det, da hovedingrediensen er ost.

      Svar
  3. Hej!
    Pølsehornene ser meget lækre ud, men problemet er bare, at jeg ikke kan se opskriften, fordi reklamerne dækker over den. I det hele taget gælder det samme for en hel del af opskrifterne på siden. En skam! Mon der er noget, der kan gøres?
    Mvh
    Marianna

    Svar
    • Det tror jeg ikke bliver lige så godt. Bedre at skaffe sig Pofiber eller evt. udelade det. Du kan få det i alle større supermarkeder, det står på glutenfrihylden og koster en 20’er. Det er fibre, så det er supervelegnet til diabetikere.

      Svar