Pizzavafler


Disse pizzavafler har smag af en god gedigen pizza. Tomat, ost, oregano, pepperoni – bare i vaffelform. Smager dejligt varmt og kan også bruges som en rulle i madpakken. Det eneste, den mangler er sprødheden, men det er jo et kendt kompromis i det mel-løse køkken.

Pizzavafler - opskrift på de lækreste vafler med smag af en god pepperoni pizza. Snasket og perfekt til tømmermænd

Pizzavafler

Føj til favoritter Udskriv Pin
6 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk eller blend æg med creme fraiche, pofiber, krydderier og tomatpure.
 • Tilsæt den revede ost.
 • Hæld dejen i det opvarmede vaffeljern og top med pepperoni og frisk mozzarella.
 • Bag til vaflerne er gyldne.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pizzavafler – nemme og lækre

Jeg brugte pladerne til de belgiske vafler her, men du kan sagtens bruge de hjerteformede også, eller jeg vil tro, at du også vil kunne bage dem som klatter i ovnen, hvis du slet ikke har noget vaffeljern.

Mit vaffeljern hedder Tefal Snack Collection (reklamelink), og det smarte ved det er, at man kan udskifte pladerne. Jeg har en hulens masse plader, men de eneste, jeg faktisk bruger, er hjertevafler, belgiske vafler og så panini-risteren. Alle de andre ligger og samler støv.

Pizzasmagen her mindede mig om at jeg snart skal lave blomkålspizza. Det er alt for længe siden. Og jeg synes, den fungerer supergodt som alternativ til rigtig pizza – især med den nye og forbedrede bund.

Pizzavafler - opskrift på de lækreste vafler med smag af en god pepperoni pizza. Snasket og perfekt til tømmermænd
Pizzavafler - opskrift på de lækreste vafler med smag af en god pepperoni pizza. Snasket og perfekt til tømmermænd

Vil du have andre mad-vafler, har jeg samlet en række gode idéer til dig her:

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

36 kommentarer til “Pizzavafler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Mon de kan laves i et bubble-waffle-jern? Har ikke andet. Og har du egentlig en opskrift på dessert-BUBBLEWAFFLES ??
  ?

  Svar
  • OMG, kan man egentlig få et bubblewaffle-jern? Må straks tjekke om man kan få plader til mit.

   Meeen… jeg tror det ikke. Eller måske rettere. jeg tror desværre ikke at mine low carb-vafler vil egne sig til det. Jeg har fx mini donut-plader til mit og det fungerer slet ikke med mine melfrie opskrifter. Jeg mistænker det er hvedemelet, der mangler..

   Svar
 2. Mon man kan skære pepperonierne i små stykker og blande i selve dejen? Jeg har kun et hjertevaffeljern og kommer jo kun en klat dej i midten, så jeg tænker det er lidt svært at få pepperoniskiverne fordelt udover hele vaflen. Giver det mening hvad jeg skriver? ?

  Svar
  • Det synes jeg ikke rigtigt, jeg kan vurdere for de vil jo sjældent være et måltid i sig selv. I stedet vil de indgå i et måltid med andre ting og hvordan det er sammensat vil jo have indflydelse på hvor mange pizzavafler man spiser.

   Svar
 3. Hej, kan man undlade pofiber? eller hvad kan man erstatte det med hvis man ikke har det i køkkenet og man virkelig gerne vil lave disse pizzavafler?

  Svar
 4. De ser lækre ud.
  Ville man evt kunne stege dem på panden. Ejer nemlig ikke et vaffeljern :)

  Svar
 5. Hej :) Jeg prøvde også disse i går og de smakte fantastiske. Men minus med dem er at de bliver jo ikke hele vafler. Man må jo skrape de av vaffelhjernet. Gjør jeg noe galt? De ser ikke ud som på ditt bildet

  Svar
  • Ja jeg tror, du har bagt dem for kort tid. Hvis jeg ikke bager mine længe nok, klistrer de også til jernet.

   Svar
 6. Neeeeej, hvor er de bare gode! Jeg behøver ikke at savne pizza når vi kan lave disse. Så dejligt! Tak for rigtig mange gode opskrifter og inspiration. Vi prøver nye opskrifter hver eneste dag fra dine bøger og siden her – alt fungerer bare.

  Svar
 7. Det lyder som en sjov snak til pigerne når de kommer hjem fra skole.
  Det må jeg prøve, meen tænkte om man kan bruge mel i steder for pofiber..??

  Hilsen
  Mette

  Svar
  • Det tror jeg sagtens du kan men jeg har ikke meget erfaring med at bage med rigtigt mel da det er virkelig mange år siden jeg brugt det :)

   Svar
 8. Hej Jane

  De ser jo mega lækre ud de vafler. De skal helt bestemt prøves, men så er udfordringen den, kan man erstatte Pofiber med noget andet? Majstivelse eller alm. kartoffelmel?

  Svar
  • Ja men bestemt ikke hverken majsstivelse eller kartoffelmel, hvis LCHF/low carb er en prioritet.

   Da mængden her er ganske lille, kunne det være lidt fiberhusk fx eller måske lidt kokosfibermel. Fordelen med Pofiber er at det er fiberholdigt og smagsneutralt. Det fås i øvrigt i supermarkeder til en flad 20’er. Det står på glutenfrihylden (en rød pakke) :)

   Svar
 9. Hej. Jeg har nu 2 gange prøvet at lave dine pizzavafler. De smager rigtigt godt – men – hvordan dælen får du dem så pæne? Mit eller gode vaffeljern kan slet ikke holde dem sammen. Det ender med at jeg skraber dem af.
  Nu har jeg opgivet og lavet dem som små pandekager i stedet.
  De smager jo vildt godt, så skidt med udseendet :-)

  Svar
  • De skal bage virkelig længe inden man åbner låget. Jeg lavede samme fejl første gang. De skal bage måske 5 minutter eller deromkring. Herefter er de helt faste og kan vippes ud med en gaffel :)

   Svar
 10. Smører du vaffeljernet inden? Jeg plejer ikke at smøre mit når jeg laver lchf vafler. Men jeg tror osten kommer til at sidder fast, hvis man ikke smører først?
  Hilsen marianne

  Svar
 11. jeg har lige lavet en portion , men de kunne slet ikke hænge sammen . jeg har samme indsats i vaffeljernet.
  hvad mon der er gået galt ?

  Svar
  • Mit gæt er, at du har åbnet vaffeljernet for tidligt. Jeg har lavet den fejl utallige gange, og det var først, da jeg fik at vide at jeg først måtte åbne når jernet viste grønt igen, at min vaffelforbandelse blev brudt. Lyder det bekendt?

   Svar
 12. Og pludselig fik man (eller jeg) et nyt behov – vaffeljern! Wow, hvor ser det lækkert ud. Og nemt ikke mindst :) Jeg må en tur i elgiganten. Tak for en virkelig inspirerende blog!!!

  Svar
 13. De ser godt nok lækre ud og må straks prøves.
  Tænkte om man ikke kunne tilsætte 1 tsk. guargummi for “lidt” mere sprødhed?
  Eller er jeg helt gal på den her?
  Ps. Var slet ikke misundelig på din Barcelona tur hmmmm nu lyver jeg. Det så skønt ud og dejligt at kunne stikke lidt af og være andet end mor og far.

  Svar
  • Ja god idé! Jeg glemmer tit det guargummi men det vil jeg huske til næste gang.

   Og ja, Barcelona var virkelig dejligt. Og så vigtigt lige at huske at være “voksne” en gang imellem også ;)

   Svar