Pizzafad


Dette lækre pizzafad er jo Keto-entusiastens vej til lækker smag af pizza uden brød og uden bøvlet med at skulle lave erstatnings-pizzabund. Her nøjes du med alt det gode – nemlig fyldet. Og selv det er jazzet ret meget op her.

Pizzafad - lækker Keto opskrift med smag af pizza

Pizzafad

Føj til favoritter Udskriv Pin
Keto-entusiastens vej til lækker smag af pizza uden brød og uden bøvlet med at skulle lave erstatnings-pizzabund.
2
|
20 minutter

Ingredienser

  • 300 g salsiccia
  • 2 dl tomatsauce
  • 60 g revet ost
  • 1 tsk tørret oregano
  • 30 g pepperoni eller salami

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Fjern skindet fra pølserne og skær dem ud i lidt mindre stykker.
  • Steg farsen (fra pølserne) på en pande i lidt smør og mas det lidt, så der ikke er nogen store klumper. Steg i et par minutter til farsen er gennemstegt.
  • Kom farsen i et ovnfast fad og hæld tomatsauce over.
  • Drys med ost og oregano og fordel pepperonien over.
  • Bag i ca. 15 minutter til osten er smeltet og gylden.
  • Server med en frisk grøn salat eller lidt råkost.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pizzafad – farligt godt og vildt nemt

I denne opskrift på pizzafad brugte jeg de lækre, rå, italienske Salsiccia-pølser, hvor jeg fjernede skindet og tog kødet ud af dem. De smager jo simpelthen så lækkert, så det gav jo virkelig god smag til retten.

I en snæver vending kan du sagtens bruge andet kød, som fx hakket kød, men det giver slet ikke samme smag eller konsistens. Du kan selvfølgelig også bruge andre friske pølser, men der er stor forskel på krydringen. De skal dog være friske/rå for at du kan presse kødet ud.

Salsiccia-pølser fås bl.a. i Meny og helt sikkert også steder som fx Torvehallerne.

Vil du gerne have pizza med bund, konkurrerer kyllingepizzaen med Fat head pizzaen og blomkålspizzaen med den næsten sprøde bund om førstepladsen.

Pizzafad - lækker Keto opskrift med smag af pizza

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Pizzafad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane

    fine opskrifter som jeg ofte prøver…skal have Philly cheese steak, med modifikationer (spidskål i stedet for champ. som jeg ikke tåler)
    Men! Du reklamerer for så meget, så kunne du ikke skrive hvor du køber lidt specielle varer? fx Salsiccia pølserne…….min veninde…super-keto-bruger :) …har været næsten overalt i byen, Odense; uden at finde dem :(

    venlig hilsen

    Mona

    Svar
  2. Hej Jane,
    Tak for en inspirerende opskrift på Pizzafad. Har du energiveregning på opskriften? Jeg er i gang med et forløb, med en kostvejleder ud fra et program der hedder Fit-All som er muligt selv at stykke sammen efter med fx færre kulhydrater og mere fedt. Jeg begynder efterhånden at kunne manurere i et vægttab uden kallorietælling, efter 4 måneders vægttab. Jeg er ved at finde min vej i ballance i min kost. Jeg synes keto er meget inspirerende og første gang jeg er på din side, åbner helt nye muligheder for familiens mad. Vh Marie

    Svar
  3. Hej Jane.
    Så prøvet jeg lige her.
    Mit issue var forstoppelse, og at jeg ingen fibertilskud spiser. Så jeg er i tvivl om hvad jeg skal korrigerer.
    Jeg lever slavist efter dine opskrifter fra begge bøger, da jeg simpelthen er en klovn til selv at regne KH ud. Og heller ikke gider.

    Ps – dine opskrifter her ligger vel også på de samme KH som i bøgerne?

    Kærlig hilsen Charlie (Har skrevet på insta)
    Kæmpe fan.
    “Ketoganer” på 4 uge og er vild med det ❤️

    Svar
    • Hej Charlie

      Godt du fandt herind ❤️
      Forstoppelse er ikke usædvanligt i starten på Keto. Maven og fordøjelsessystemet skal lige vænne sig til den nye kost.

      Den hyppigste grund til langvarig forstoppelse eller træg mave er ofte, at saltindtaget ikke er på plads. Så hvis du ikke allerede er meget opmærksom på dit saltindtag, vil det være første bud. Andet bud er lidt mærkeligt, og det er at undgå æg om morgenen. Jeg ved ikke, hvorfor det hjælper, men jeg kan bare konstatere at det gør det hos MANGE. Spis aftensmadsrester i stedet.

      Fibre eller ikke fibre er en individuel sag. Nogle oplever bedring – andre at det fastholder problemet.

      Læs gerne her også, hvor der er lidt flere tip:

      Fordøjelse og maveproblemer

      God fornøjelse :)

      PS: Nej du kan ikke regne med at mine opskrifter her på bloggen er lige så kulhydratfattige som i Keto-bøgerne. Keto er meget specifikt og kræver et meget nøje øje på kulhydraterne.

      Svar
  4. Hej
    Har du bud på hvor man kan købe den italienske pølse?
    Kan dine opskrifter ikke printes?
    Tak for altid lækre retter og inspiration

    Svar
    • Ja, som jeg skriver i fx Meny og i Torvehallerne, har jeg set dem.

      Der er vist en printfunktion under den grønne knap. Vi er ved at bygge siden om og det er tænkt ind på den nye side,.

      Svar
    • Haha nej, det gør jeg ikke. Jeg bruger bare de der flasker med mosede tomater.

      En sjælden gang imellem laver en rigtig tomatsovs, men det hører til sjældenhederne :)

      Svar