Pizza anyone?


Personligt synes jeg, vi er gået for langt i jagten på at mætte menneskeheden med “food like products” (glimrende udtryk fra Hungry for Change), når vi begynder at producere automater, hvorfra man kan trække en pizza.

 

Automaten her så jeg i Zagreb, Kroatien, da vi var på gennemrejse på vej til Slovenien.

 

 

 

 

Hvad er næste skridt? En automat til køkkenet derhjemme, så du kan slippe for den fæle madlavning og bare trække lidt hurtigmad, når du bliver sulten? Ja, det ville da ikke undre mig…

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Pizza anyone?”

Skriv en kommentar

  1. Vi var på ferie i Kroatien sidste sommer og jeg så ikke sådan én :D flot automat ellers, men at trække måltider i en automat, er nu heller ikke lige mig. Dog er den nok svær at komme udenom kunne man forestille sig..udi fremtiden.

    Svar