Pistacieis i Ninja Creami


Pistacieis er Sørens favorit, så det manglede da bare, at jeg prøvede at lave is med pistacie i Ninja Creami. At ramme både den perfekte konsistens og smag på pistacieis er ingen nem opgave. Jeg synes, vi kom langt på konsistens men smagen var lidt mildere end håbet. Det er altid gældende, når man bruger naturlige ingredienser og ikke meget sukker, som jo fungerer som smagsforstærker.

Jeg brugte pistacienøddesmør, som jeg aldrig har brugt før og sikke dog et lækkert produkt. Det gav en tung, lidt klæg og også temmelig kalorieholdig is.

Pistacieis i Ninja Creami

Pistacieis

Føj til favoritter Print Pin
1 bøtte
|
1 day

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen. Jeg bruger stavblender til det. Vær lidt forsigtig med mandelessensen. Overdosering giver virkelig ikke en god smag. Og her skal den ligge diskret i baggrunden og ikke være for dominerende.
  • Smag til og se om du vil have mere sødning eller mandelessens i.
  • Hæld hele herligheden i is-beholderen til Ninjaen og sæt i fryser på en plan overflade i 24 timer.

24 timer senere

  • Tag ud af fryser og lad den stå på køkkenbordet i 10 minutter (kan springes over men jeg synes, den bliver bedst sådan)
  • Sæt beholderen i Ninja Creami og kør på 'light icecream'. Er den stadig 'krummet' når den er færdig, kører du 'respin'.
  • Drys med lidt hakkede, usaltede pistacienødder inden servering.
  • TIP: Spiser du ikke hele beholderen, glatter du overfladen så den er helt flad og sætter isen tilbage i fryseren. Næste gang du vil have is, kører du bare 'light icecream' igen

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Pistacieis uden sukker

Jeg ved ikke, hvordan de dygtige isbutikker laver pistacie is, men jeg gætter på, at pistaciemasse er en del af ligningen. Altså den der næsten neongrønne trekant, man bruger til (almindelig) konfekt til jul. Jeg har jo brugt pistaciesmør i stedet og det består kun af pistacienødder, der er kørt til ‘smør’. Ligesom mandelsmør eller peanutbutter – bare med pistacienødder.

Jeg brugte igen hytteost som base og jeg må indrømme, at jeg virkelig godt kan lide den konsistens, det giver. Tung og klæg. Som sødning brugte jeg proteinpulver med vaniljesmag. Sørens syntes, det smagte for meget igennem, så måske ville det her have været bedre at bruge SukrinMelis. Det må jeg prøve næste gang.

Jeg har aldrig spist is med pistacie, før jeg mødte Søren, men jeg må give ham ret i, at det altså er ret lækkert. Vi har stadig en halv bøtte i fryseren og den kalder på mig hver eftermiddag, hvilket er et problem, for nu at være ærlig😅

Pistacieis i Ninja Creami

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Pistacieis i Ninja Creami”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?