Pikant kylling i fad


Denne opskrift på pikant kylling i fad,var jeg simpelthen nødt til at lave efter jeres gode modtagelse af hakkebøffer i fad som også ligger i en lækker tomatsauce med Pikantost. Her er altså en version med kylling i stedet for hakkebøffer.

Pikantost er altså bare genvejen til en god og smagfuld sauce. Prøv bare bagt blomkålsmos med Pikant flødeost eller kylling i pikant ostesovs. Udover smag tilføjer flødeosten også, at saucen bliver “jævnet” og lidt tykkere end det ellers er muligt med Low Carb sauce.

Kylling i fad med pikantost

Pikant kylling i fad

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær kyllingen og bacon i tern.
  • Hak hvidløget og snit løget i tynde skiver.
  • Skær grøntsagerne i tern.
  • Steg baconen sprød på en pande og kom det i et ovnfast fad.
  • Steg kyllingen i et par minutter i baconfedtet, drys med salt, peber og lidt paprika.
  • Læg kyllingen til side sammen med baconen.
  • Kom evt. lidt ekstra smør/olie på panden og kom løg og hvidløg på, sauter til de bliver lidt klare i farven og tilsæt resten af grøntsagerne. Lad det hele stege i et par minutter.
  • Kom pikantost, fløde, hakkede tomater og tomatpure på panden til grøntsagerne og lad det koge op.
  • Kom røget paprika og timian i saucen og smag til med salt, peber og evt. lidt sødning.
  • Lad saucen simre i et par minutter. Juster evt. med lidt vand hvis saucen bliver for tyk.
  • Hæld saucen over kylling og bacon i fadet.
  • Sæt fadet i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  • Server med blomkålsris, og evt. timian og bredbladet persille.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kylling i fad med pikan ost

Denne opskrift på kylling i sovs med pikant ost vil falde i smag hos hele familien. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Både store og små vil synes, den er super lækker og er du så heldig – eller forudseende – at der er rester, vil den gøre sig dejligt som frokost. Jeg kunne endda spise den kold, hvis det var men en hurtig opvarmning i mikroovn eller airfryer ville være skønt også.

Kylling og grøntsager i fad

Jeg har puttet aubergine, squash og peberfrugt i fadet. Jeg ved godt at aubergine ikke altid falder i god jord derude, så byt den evt. til noget andet, fx bare mere peberfrugt. Det vil smage superlækkert også.

Du kan også eksperimentere med andre varianter af flødeost. Med ganske få justeringer vil du kunne få en helt ny ret.

Pikant kylling i fad

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Pikant kylling i fad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?