Pestofyldt kylling med mozzarella, bagte tomater og basilikum


Denne opskrift på pestofyldt kylling er et godt eksempel på, hvordan du kan lave virkelig lækker hverdagsmad af få ingredienser og stadig få stor smag. Ovenpå kyllingen er der smeltet mozzarella, og det er jo altid godt og især i selskab med bagte cherrytomater og frisk basilikum.

Pestofyldt kylling med mozzarella, tomat og basilikum - opskrift på enkel og nem hverdagsmad med stor smag

Pestofyldt kylling med mozzarella, bagte tomater og basilikum

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Skær en lomme i hvert kyllingebryst og kom en skefuld pesto i hver.
 • Kom kyllingen i et ovnfast fad og drys med salt og peber.
 • Fordel mozzarellaen ovenpå kyllingen.
 • Halver tomaterne og fordel dem ovenpå kyllingen.
 • Hæld til sidst olivenolien over.
 • Bag i ovnen i ca. 20 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Som jeg vist har afsløret, skal vi holde sommerferie i Italien, og jeg er allerede begyndt at øve mig madmæssigt, kan du nok se. Noget af tiden har vi lejet et hus og skal selv lave mad, og selvom der er mange måneder til endnu, kan jeg allerede glæde mig til at skulle lave mad med de lækre råvarer. Jeg elsker simpelthen det simple i, at du ikke skal opfinde den dybe tallerken. Du skal bare have fat i nogle lækre tomater, lidt frisk basilikum, en god frisk mozzarella og en god olivenolie. Så kommer man virkelig langt!

Jeg længes efter sommer og bare fødder i klipklappere og stornyder, at solen de sidste dage har haft lidt varme med sig. Så tager jeg en tyk trøje på og finder et lille læ-hjørne ude på terrassen og så sidder jeg der og drikker en kop kaffe eller te imens jeg mærker solen varme mig i ansigtet. Og så føles det næsten som om der bliver sat lidt ind på energikontoen for første gang længe.

Er jeg den eneste, der har det sådan?

Pestofyldt kylling med mozzarella, tomat og basilikum - opskrift på enkel og nem hverdagsmad med stor smag
Pestofyldt kylling med mozzarella, tomat og basilikum - opskrift på enkel og nem hverdagsmad med stor smag

Serveringsforslag:

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Pestofyldt kylling med mozzarella, bagte tomater og basilikum”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg vil altså lige slå et slag for denne opskrift, der både er lækker, nem og billig! Det er helt sikkert en ny hverdagsfavorit herhjemme! Jeg serverede den med stegte aspargesbroccolier med hakkede mandler. Det var super lækkert!

  Svar
 2. Åh jeg var gået i stå – men dine lækre opskrifter giver mig mod på at gå i gang igen. — Mad på en anderledes måde, opskrifterne frister rigtig – så nu håber jeg der sker noget.

  Svar
 3. Nej du er bestemt ikke den eneste der har det sådan. Det er bare så fantastisk med alle de små tegn på lysere og varmere dage, man bliver fuldstændig glad i bøtten af det. Jeg tager bussen kl. 6 hver morgen og de sidste 14 dage er det bare blevet mere og mere lyst og solsorten synger lystigt i træerne. Alt det gode er på vej.
  Tror at den der med lidt sol i en hyggelig krog skal kombineres med en æg latte, tilløb er der taget længe nok (et par år eller deromkring) så nu er det på tide.

  Svar
  • Ja det er så dejligt med mere lys. I dag fulgte jeg Silas til fodbold og gik hjem i solnedgangen indtil 18.30. Fantastisk!

   Svar