Persisk kylling med blomkålscouscous og krydret yoghurt


Dejlig krydret aftensmad forude – en opskrift på persisk kylling med godt med krydderier og serveret med en let blomkålscouscous og en krydret yoghurtdressing.

Persisk kylling med blomkålscouscous og krydret yoghurt

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
40 minutter

Ingredienser

Marinade

Blomkålscouscous

Krydret yoghurt

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Bland marinaden af olivenolie, fibersirup og citronsaft sammen med alle krydderierne.
  • Læg kyllingen i et smurt ovnfast fad og fordel krydderblandingen over kyllingen.
  • Steg i ca. 30 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
  • Hæld stegesaften fra kyllingen op i yoghurten og smag evt. til med salt og peber og evt. andre krydderier.
  • Bland blomkålsrisene sammen med krydderurterne og olie-citron-dressingen og server til kyllingen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

På den ene side nemt og hverdagsagtigt og på den anden side bare helt vildt velsmagende.

Jeg elsker når jeg på kort tid kan trylle et dejligt måltid mad frem og dette er virkelig et eksempel på det. Marinaden skal lige laves men så passer kyllingen sig selv i ovnen. Blomkålscouscous er hurtigt hakket og yoghurt-dressingen laver næsten sig selv.

Jamen, er det ikke herligt?

En anden ting, der er herligt, er, at det nu er efterår. Min yndlingssæson over dem alle. Fantastisk lys, menneskelige temperaturer, sprødheden i luften om morgenen, bladene, der skifter farve.

Jaja, måske romantiserer jeg det og det er heller ikke fordi jeg er vild med de regnfulde dage med gråt og mørke. Men den første tid her er nærmest magisk.

Men sæt opskriften på persisk kylling på menuen en af dagene. Følger du madplanen for efteråret, kan du passende gemme denne til weekenden.

Persisk kylling - opskrift på dejlig krydret kylling med blomkålscouscous og yoghurtdressing

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Persisk kylling med blomkålscouscous og krydret yoghurt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Vi er helt nye I keto miljøet, og har dine kogebøger via mofibo, men jeg undre mig over hvor(for) jeg ikke kan se kulhydrat indhold osv på dine opskrifter her på siden? Det bliver noget rod at skulle finde den rigtige kogebog frem for at holde styr på det hver gang ?
    Tak for nogle gode opskrifter

    Svar
    • Hej simone
      Jeg godt kan lide, at der er forskel på hvad man får gratis og hvad man får, når man betaler for noget. Det synes jeg faktisk er rimeligt. Er du ikke enig?
      Se hvordan du nemt selv regner det ud: Energiberegninger

      Svar