+ Periodisering af vægttab og muskelopbygning


I afsnit 6 af podcasten talte jeg om, hvordan jeg arbejder med en slags periodisering af hhv. fedttabsfaser, efterfulgt af faser, hvor jeg arbejder forbrændingen op igen og faser med fokus på muskelopbygning. Og det vil jeg gerne skrive lidt mere om, for det er faktisk både vigtigt og relevant (synes jeg), og det er en ting, der nemt drukner i mængden af information derude.

Stop med at være på kur hele tiden

Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem
Kun for medlemmer - Bliv madbanditten PLUS medlem

Log ind her:

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere