Pep dine rester op!


Nå, men når nu der alligevel er rester på menuen hver dag, kan man jo lige så godt prøve at peppe dem lidt op. Dagens fryser bød på chili con carne, og jeg ville såmænd gerne bringe opskriften, men jeg kan ikke huske, hvordan jeg lavede den i sin tid. Men chili con carne er jo altid godt, og jeg havde i den grad lyst til chili. Derfor tænkte jeg, at svaret måtte være at servere chili med chili på. Så jeg lavede en portion af den gode schawarma-chiliolie. Du ved, den der chiliolie, du får, hvis du går på schawarmabar, her bare i en sund version uden ødelagte olier. Det blev til et stort glas denne gang:

Opskriften har jeg bragt før her.

Hvad er dit bedste tip til at peppe rester op?

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Pep dine rester op!”

Skriv en kommentar

  1. Hej RikkeRikke (he he), Åh ja, biksemad er godt men det er godt nok længe siden det har været på menuen herhjemme. Det må jeg gøre noget ved her i efteråret. Det er jo en familiefavorit!

    Svar
  2. Jeg laver som regel en rest helt om til noget andet. F.eks. bliver en grillkylling til biksemad. Men det er vist ikke spor LCHF så tippet dur slet ikke her, men pointen, måske? De fleste rester ender dog på min madpakke for jeg forsøger mig med det nul-smid-væk princip

    Svar