Peking and


Peking and er virkelig en af mine kinesiske livretter og jeg husker i gamle dage, da Yans Wok lå nede i Bagerstræde og Søren og jeg så ofte tog derned for at spise.

Det var før vi fik børn og før jeg vidste hvor meget sukker, der er i Hoisin-sauce – haha. Ej det kunne jeg godt stadig finde på at se igennem fingre med men i opskriften her har jeg lavet min egen erstatning – uden sukker – og den smager ganske glimrende også.

Peking and - opskrift på peking and med hjemmelavet sukkerfri hoisin

Peking and

Føj til favoritter Print Pin
Den lækre kinesiske ret i en sukkerfri version.
2
|
30 minutter

Ingredienser

Hjemmelavet Hoisin

Diverse

Sådan gør du

  • Bland hvidløg sammen med five spice, vin og soja og smør andebrystet ind i det. Lad det gerne marinere i ca. 30 minutter eller længere. Drys med havsalt.
  • Læg andebrystet med skindsiden nedad på en kold pande, varm panden op og lad skindet blive gyldent, inden du vender den.
  • Steg andebrystet færdigt ved lav varme til den er rosa indeni.
  • Lad anden hvile i 5-10 minutter inden den skæres i skiver.

Hoisin

  • Kom alle ingredienserne til saucen i en lille gryde og varm op.
  • Tag gryden af varmen når du har en homogen sauce. Lad saucen køle af inden servering.

Tilbehør

  • Skær agurk og forårsløg i tynde stave.
  • Lav små ”pandekager” med and, grøntsager og sauce.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Peking and i en grøn version

Denne hoisinsauce tager kun et par minutter at lave, men hvis du ikke synes, du gider stå og lave den selv, kan du også bare bruge lidt soja eller du kan lukke øjnene for sukkerindholdet og bruge den ægte vare. No judgment, du ved.

Pandekagerne har jeg byttet med salatblade – det er jo ikke pandekagerne, der giver den gode smag. Men det giver jo både en grønnere, en lettere og en mere kulhydratfattig version af den populære ret.

Fyldet til rullerne består jo af agurk og fintsnittet forårsløg og det har jeg ikke ændret i. Det fungerer jo superfint her også.

Hvis du har et tip til hvor man får den lækreste Peking and i København, så tip mig lige. Det gad jeg godt snart spise ude igen.

Peking and - opskrift på peking and med hjemmelavet sukkerfri hoisin

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Peking and”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?