Peking and


Peking and er virkelig en af mine kinesiske livretter og jeg husker i gamle dage, da Yans Wok lå nede i Bagerstræde og Søren og jeg så ofte tog derned for at spise.

Det var før vi fik børn og før jeg vidste hvor meget sukker, der er i Hoisin-sauce – haha. Ej det kunne jeg godt stadig finde på at se igennem fingre med men i opskriften her har jeg lavet min egen erstatning – uden sukker – og den smager ganske glimrende også.

Peking and - opskrift på peking and med hjemmelavet sukkerfri hoisin

Peking and

Føj til favoritter Print Pin
Den lækre kinesiske ret i en sukkerfri version.
2
|
30 minutter

Ingredienser

Hjemmelavet Hoisin

Diverse

Sådan gør du

  • Bland hvidløg sammen med five spice, vin og soja og smør andebrystet ind i det. Lad det gerne marinere i ca. 30 minutter eller længere. Drys med havsalt.
  • Læg andebrystet med skindsiden nedad på en kold pande, varm panden op og lad skindet blive gyldent, inden du vender den.
  • Steg andebrystet færdigt ved lav varme til den er rosa indeni.
  • Lad anden hvile i 5-10 minutter inden den skæres i skiver.

Hoisin

  • Kom alle ingredienserne til saucen i en lille gryde og varm op.
  • Tag gryden af varmen når du har en homogen sauce. Lad saucen køle af inden servering.

Tilbehør

  • Skær agurk og forårsløg i tynde stave.
  • Lav små ”pandekager” med and, grøntsager og sauce.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Peking and i en grøn version

Denne hoisinsauce tager kun et par minutter at lave, men hvis du ikke synes, du gider stå og lave den selv, kan du også bare bruge lidt soja eller du kan lukke øjnene for sukkerindholdet og bruge den ægte vare. No judgment, du ved.

Pandekagerne har jeg byttet med salatblade – det er jo ikke pandekagerne, der giver den gode smag. Men det giver jo både en grønnere, en lettere og en mere kulhydratfattig version af den populære ret.

Fyldet til rullerne består jo af agurk og fintsnittet forårsløg og det har jeg ikke ændret i. Det fungerer jo superfint her også.

Hvis du har et tip til hvor man får den lækreste Peking and i København, så tip mig lige. Det gad jeg godt snart spise ude igen.

Peking and - opskrift på peking and med hjemmelavet sukkerfri hoisin

Er du i tvivl om, hvor meget du skal spise?

Så prøv min online kalorieberegner.

Du indtaster dit køn, din alder, din højde, din vægt og dit aktivitetsniveau og så fortæller beregneren dig, hvor mange kalorier du skal spise, hvis du vil holde vægten, hvis du ønsker vægttab og hvis du ønsker at arbejde på at øge i muskelmasse.

Jeg har lavet to forskellige oplæg til vægttab. En, jeg kalder stabilt vægttab, som er egnet til et stabilt og realistisk vægttab, hvor du stadig har god energi, sover godt og bevarer din muskelmasse og hvor der stadig er plads til et socialt liv. Og så en, jeg kalder målrettet vægttab, som du kan bruge i perioder, hvor motivationen er særligt høj, eller hvor du er indstillet på at give den en ekstra skalle og er ok med, at det kræver lidt ekstra fokus.

Når du har udregnet dit kaloriebehov, hjælper jeg dig med at få styr på dine makronæringsstoffer (kulhydrat, protein og fedt), alt efter om du ønsker at spise Keto eller Low Carb.

Kalorieberegneren er med i mit SØLV og GULD medlemskab, men du kan prøve den i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede.

Jeg vil prøve det gratis i 7 dage!

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Peking and”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?