Pebermyntechokolade med knas


Så er det fredag, og det betyder fredagsgodter! Her i huset står den på hjemmelavet pebermyntechokolader med knas. Chokoladerne er lavet af mørk chokolade, kakaonibs og pebermyntedråber. Oh so lovely!

pebermyntechokolader

Pebermyntechokolader med knas

Føj til favoritter Udskriv Pin
15 stk
|
1 time

Udstyr

Ingredienser

Sådan gør du

 • Fyld en gryde halvt op med vand og opvarm til det koger. Sæt en stålskål ovenpå – som helst kun rører vandet en lillebitte smule. Spis ét stykke af chokoladen (sådan starter alle gode chokoladeopskrifter!) og put resten i metalskålen sammen med kokosolien. Lad dem smelte heri.
 • Når vandet koger, skruer du ned på lavt blus. I mellemtiden putter du små stykker kakaonibs i formene. Når chokoladen og kokosolien er smeltet godt sammen, tilsætter du pebermynteolien. Vær forsigtig med mængderne og smag til, indtil du synes, smagen er tilpas.
 • Hæld den flydende chokolade over i formene og stil dem på køl til de er stivnet så meget, at du kan tage dem ud. Voilà. Fredags chokolader med knas og pebermynte.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Silikoneform til chokolade

Og de er lavet i min nye rose-silikoneform, som jeg købte på Boqueriamarkedet, da vi var der fornyligt.

Jeg må erkende, at chokoladerne bliver pænere af at blive lavet i en ægte silikoneform (reklamelink) end i en isterningebakke fra IKEA. Hvis du ikke har en silikoneform, kan du altså også bruge en isterningebakke. Det vigtigste er bare at formen er godkendt til fødevarer.

Hjemmelavet chokolade

Jeg er ret glad for at lave mine egne chokolader med smag. Det er virkelig lækkert og så kan jeg selv styre hvad der er i og sørge for at chokoladen har en vis kvalitet.

Se fx også opskrifterne på Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk, Skildpadder – mørke chokolader med romcreme, Rocky road chokolader eller Hjemmelavet chokolade med hindbær og hassselnødder.

Pebermyntechokolade, hjemmelavet chokolade med pebermynte

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Pebermyntechokolade med knas”

 1. Hej Jane, rigtig god ide at lave sin egen chokolade..
  Hvilken mærke chokolade bruger du? en sukkerfri eller alm? :-)
  KH mitsunde.blogspot.com

  Svar
 2. Takk for litt musikk på en fredags kveld! :) Min mann er i fødselsdag hos en kamerat, så jeg er alene hjemme (bortsett fra barna som ligger og sover..) Men det har jeg jo ikke noe i mot… for jeg var sammen med venninner flere kvelder denne uka, så deilig å pleie min introverte side i kveld… ;)

  Svar