Peberkagekugler


Disse peberkagekugler smager præcis som kold pebernøddedej. Og hvem elsker ikke det? Mine unger gør i hvert fald!

Peberkagekugler - opskrift på dadelkugler med pebernøddesmag

Peberkagekugler

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Jeg malede først mandlerne til mel i foodprocessor (okay, jeg ved godt, jeg sagde forleden, at jeg ikke havde nogen foodprocessor, men jeg har sådan en lille minihakker).
 • Herefter blandede jeg det hele sammen i en stor skål og tog stavblenderen i brug.
 • Drengebarnet kan nemlig heller ikke lide nødder eller tørret frugt, så det skulle jo ikke hedde sig, at der var nogle af delene i.
 • Da massen var blevet fin og lind, rullede jeg den til kugler og satte dem på køl.
 • Superduperlækre peberkagekugler fyldt med gode sager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg har et mærkeligt barn. Drengebarnet selvfølgelig. Muligvis fra en anden planet.

Han synes, at chokolade er ulækkert, og han kan ikke lide smør (og smager det med det samme, hvis jeg har vovet at stege hans spejlæg i en klat smør).

Pigebarnet og moren elsker jo chokolade (og smør) i alle afskygninger, så når der skal bages kage herhjemme, bliver det mest til chokoladekage. For vi eeeeelsker jo chokolade. Men det er jo lidt synd for drengebarnet, for han siger bare adr og beder om en agurk eller et stykke broccoli. WTF?!

Nå, men hvis der er noget, han kan lide, så er det pebernødder. Det kan pigebarnet til gengæld ikke lide, men det handler vist mest om, at jeg engang lod hende og en skål pebernødder ude af syne, og da jeg kom tilbage var skålen tom, og kort efter kastede lillepigen op ude midt på fortovet.

Men anyway, drengen elsker pebernødder, brunkager og den slags kager med julesmag. Så jeg har lavet peberkagekugler til ham, og de smager dælme i orden, du! Og så er de fuld af gode ting. Og uden smør.

 

 

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Peberkagekugler”

 1. Herhjemme sætter vi stor pris på dine chokoladefri lækkerier da hverken min teenage datter eller jeg kan lide chokolade ;)

  Svar
 2. Superlækre peberkugler, som vi lige legede lidt med. Vi rullede dem til kugler.. placerede dem på en bradepande, trykkede dem flade som ellers med pebernødder. Ca 10 min ved 180 grader og vupti… sørg for de køler godt af… hvor var det lækkert med “rigtige pebernødder” som maven kan tåle. Skal prøve det samme med brunkagekuglerne….

  Svar