Peberfrugt i airfryer med persille og hvidløg


Peberfrugt i airfryer smager megagodt og denne opskrift er til alle os, der elsker grillet peberfrugt, men som ikke altid lige har mulighed for at tænde udendørsgrillen. Jeg vendte mine peberfrugter i olivenolie, hakket persille og hvidløg og puttede dem i airfryeren og efter ca. 15 minutter havde jeg noget, der smagte næsten som grillede peberfrugt. En hurtig cremefraichedip rørt med selvsamme persille og hvidløg og vi havde en virkelig lækker omgang tilbehør.

Peberfrugt i airfryer

Peberfrugt i airfryer

Føj til favoritter Udskriv Pin
med persille og hvidløg og lækker cremefraichedip
2
|

Udstyr

Ingredienser

Cremefraichedip

Sådan gør du

 • Skær peberfrugt i mundrette bidder.
 • Hak al persillen og hvidløgene fint (inkl. dem til dressingen)
 • Vend peberfrugterne i olivenolie, persille, hvidløg, salt og peber og giv dem ca. 15 minutter i airfryeren ved 180 grader. Ryst dem halvvejs.
 • Tjek om de skal have 1-2 minut mere. Og tag dem herefter ud.
 • Rør cremefraichedippen sammen i en lille skål og server med.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Airfryer peberfrugt med hvidløgsdip

Denne opskrift på peberfrugt i airfryer er lavet i Spanien, for jeg holder egentlig ferie. Men det er også et godt eksempel på at jeg aldrig holder rigtig ferie. Og det er ingen klage. Men når jeg laver sådan en lækker omgang airfryer-peberfrugt og de bare smager megagodt, så kan jeg simpelthen ikke lade være med lige at knipse et hurtigt billede og skrive opskriften ind her.

Måske en arbejdsskade men i så fald en, jeg med glæde tager med.

Vi skulle holde lang og dejlig varm påskeferie hernede og jeg skulle for en gangs skyld prøve at fejre min fødselsdag med sol og varme i stedet for modbydelige marts’ uforudsigelige kulde og regn. Men ak, sådan skulle det ikke gå. Vi slår alle rekorder hernede i Andalusien, både hvad angår kølige temperaturer og vandmængder. Ja, det er koldt og vådt. I alle ti dage, vi er her. Ja, så fik vi også prøvet det…🥺

Grillede peberfrugt i airfryer

Men det er altså også forklaringen på, at jeg lavede grillede peberfrugt i airfryeren i stedet for på udendørsgrillen. Det står simpelthen ned i stænger. Men så kom der da i det mindste endnu en airfryer-opskrift i samlingen.

Peberfrugt i airfryer
Resterne smagte fint kolde til frokosten næste dag

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Peberfrugt i airfryer med persille og hvidløg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?